Hun tæsker dyrene!

Og hader børn. Og så går hun kun i mink-skind og med syge delfiner på fødderne. Derhjemme hviler hun sin tomme hovedskal på ryggen af 2 truede skildpadder.

Ja, det er Inger Støj der er tale om. Magen til ondskabsfuldt væsen skal man lede længe efter. Hun har endnu aldrig passeret et barn eller en kat uden at sparke ud efter dem.

Jeg har godt nok aldrig set det, det er aldrig dokumenteret og jeg er for doven til at følge op på disse lidt for fantastiske historier. Men hun gør det! Det siger et vennepar jeg har, og jeg har ingen grund til at tvivle på dem.

Hvis Venstre skulle ekskludere alle løgnere ville der være tomt til deres gruppemøder. Denne løgn fra Støj blev afsløret, så hun undskylder. Hvor mange løgne er ikke afsløret endnu? Har hun også ‘svaret på et andet spørgsmål end det som blev stillet’, eller har hun været ‘tvunget til en nødløgn’?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.