Adolf Day slår igen

B.dk vil atter lægge spalteplads til Adolf Day, deltidsansat overlæge ved Psykiatrisk Center København. Adolf Day, som ligeledes har plads i Justitsministeriets Retspsykiatrisk Klinik i København. Adolf Day, som på daglig basis har et ret nemt job : “Ja, dette er en ond mand. Han er muslim”. Eller “Ja, han er skyldig, han er jo muslim”.

En ‘mand’ (betegnelsen må anses for værende anvendt i sin løseste form muligt) der ikke skyer noget middel for at inficere samfundet med tanker om militærdiktatur hvor muslimer forfølges som de parasitter de er. For “uden muslimer ville der ikke være terror i Europa”, som Adolf Day siger. Vi antager her at Adolf anser sin broder i ånden, Anders Breivik, som muslim.

Nu skriver han så om overgrebene i Tyskland. Folk der flygter til et andet land må skik følge eller land fly, som det hedder, og så langt er Adolf Day og Alvinister enige. Men Adolf går skridtet videre. For han har egenhændigt interviewet alle til stede i Køln, og opdaget at alle, uden undtagelse, var muslimer.

http://daypoulsen.blogs.berlingske.dk/2016/01/08/muslimske-maends-darlige-opdragelse/

“Men nu bekender muslimske mænd altså kulør og indrømmer, at nogle af dem, ser, som en imam beskrev i Berlingske, danske kvinder som ludere. Så er det vist slået fast og det må danske kvinder så forholde sig til.”

De forbandede imamer og deres muslimske trælle. At tænke sig, de indrømmer at der er muslimer der ser danske kvinder som ludere. Godt der ikke er danske kristne mænd med den holdning. Nej, Adolf Day vil nok endda gå så langt som at sige at det at se en kvinde som luder er en trosbekendelse for muslimister. Jeg kan ikke lade være med at tænke på den retfærdige harme der ville have fyldt Adolf Day hvis omtalte imam havde benægtet at der findes muslimske mænd der ser danske kvinder som ludere.

” Der er tale om et kollektivt, muslimsk mindreværdskompleks, som man får afløb for ved at spille macho.”

Denne adfærd kan -kun- observeres ved at betragte muslimer ifølge Adolf Day. Jeg er enig i at det er forkert, men at påstå det kun er muslimer der gør dette indskærper blot Adolfs snæversyn.

“Her findes en del journalister, som af politiske grunde ikke ønsker folk som jeg, der tør problematisere visse muslimske mænds kvindesyn og konsekvensen heraf.”

Misundelse mod Adolf Day er faktisk den væsentligste grund til at Adolf Day ikke er citeret i flere aviser i verden, kronet som frihedens frelser i universet, og placeret på en hvid trone højt hævet over en hvid Gud. Ja, hvis du er uening med Adolf Day så er du faktisk tilhænger af kalifatet i Danmark, ifølge en tidligere udtalelse. Storhedsvanvid er nok den betegnelse Adolf Day ville sætte på en muslim med disse holdninger.

“Nu har Fru Fock i alle tilfælde muslimernes egne ord for, at fortsat øget muslimsk indvandring øger risikoen for overgreb mod danske kvinder. Nej. Jeg sagde det ikke. Jeg citerer blot!”

Jødern….Muslimer er rotter og bør udryddes. Nej. Jeg sagde det ikke. Jeg citerer blot (fra en meget racistisk side fyldt med had mod alle mørke mennesker, et sted som Adolf Day ser som en modig forkæmper mod mørke kræfter). Adolf Day er pædofil. Nej. Jeg sagde det ikke. Jeg citerer blot (fra en satirisk side med stor humor).

“Og så skal vi også huske på de mange velintegrerede muslimske mænd, der findes i Danmark og som respekterer kvinder på lige fod med os andre. Disse mænd skal også træde i karakter og tilkendegive, at deres dårligt opdragede muslimske brødre er en skændsel, et afskum og i øvrigt umuslimske, idet Koranen mig bekendt ikke prædiker dårlig opførsel. Vist nok tværtimod.”

Ja, Adolf Day har jo ret. Som Alvinist skal jeg også træde i karakter og tilkendegive at Adolf Day er en skændsel, et afskum og i øvrigt ualvinistisk, idet Alvinismen mig bekendt prædiker sund fornuft, ikke Adolf-Day-inisme. Vist nok tværtimod. Så alle rettroende alvinister opfordres hermed til at tage afstand til Adolf Day’s racistiske og verdensfjerne indstilling, og dette bør gøres højlydt, ofte og offentligt. Især de mange udtalelser om militærdiktatur, ‘uden muslimer var der ikke terror i Europa’ samt hans opfordring til vold: “Det er på tide at smide fløjlshandskerne over for muslimer, hvis Europa skal overleve som det fantastiske kontinent, vi kender.”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.