Gud velsigne Covid-19.

Hvis man er politiker, med samme moral som de fleste andre i dette fag, må det være de første ord man ytrer hver morgen. Middelmådige politikere, her kan Mor Mette og Mester Heunicke nævnes ret hurtigt, har mulighed for at virke beslutsomme og bestemte, mens de med alvorlig mine fortæller at millioner vil dø i hver landsby. Hvis det ikke sker, er det i hvert fald takket være deres beslutsomhed og vilje til at træffe de hårde beslutninger. Og flertallet følger jo efter, uden at tænke ret meget.

Hvor ofte har man ikke hørt fanatikere skrige op om lastbiler med lig i Italien. Ja, det er korrekt. Men der er også folk der dør af tørst i andre lande….Skal vi lave tiltag for at forhindre noget tilsvarende i Danmark?

Hvad med alle dem der mener at alle der ikke bliver vaccineret er modbydelige svin der gerne vil smitte andre…Er de folk selv blevet vaccineret mod influenza de sidste 10 år? Hvis ikke, hvorfor så ikke? Er de da modbydelige svin der gerne vil smitte andre?

Vi skal marchere i takt, og det må gerne være besværligt at være ikke-vaccineret. Mor Mette mener nemlig at de dage hvor alle marcherede i takt var lykkelige dage. Ingen kritik af lederne, og hårde straffe for ikke at se deres storhed. Men det er sandelig ikke kun herhjemme vi lider under politikerne.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-01-12-det-bliver-dyrt-at-vaere-uvaccineret-i-canadas-stoerste-provins-og-flere-steder

Sundhedsskat i Canada hvis du ikke marcherer i takt…Skal det også gælde rygere? Folk der drikker mere end 1 genstand om ugen? Folk involveret i trafikuheld hvis de har kørt for stærkt? Folk der kører galt fordi de laver en fejl? Folk der er syge mere end 1 uge om året? Folk der får lungebetændelse fordi de ikke var klædt varmt nok på? Kun fantastien sætter grænsen for vanviddet og populismen.

– Det er et spørgsmål om at være rimelige over for 90 procent af befolkningen (de vaccinerede, red.), siger han.

Godt argument. Det samme blev hørt tidligere, for de som ikke vil marchere i takt skal have det besværligt. Det kunne være man skulle tegne et corona tegn på deres butikker, så rigtige mennesker der kan marchere i takt ikke risikerer at handle hos dem? Altså dem som har været skyld i et færdselsuheld på grund af uopmærksomhed.

Østrig har indført et decideret vaccinekrav, der betyder, at østrigerne risikerer bødestraf eller fængsel, hvis de ikke er vaccineret før 1. februar.

Det er så rigtigt, det her. Har du ikke de rigtige papirer, det være sig partikortet eller vaccinationskortet, så skal du ikke vide dig sikker!

I støvlelandet Italien er der ligeledes vaccinekrav, der dog gælder for italienere over 50 år, som skal være vaccineret inden 15. februar.

Bryder man vaccinekravet, vil man få en bøde hver eneste måned, indtil man bliver vaccineret.

Man må antage det samme kunne gælde for de svæklinge der ikke vaccineres mod influenza.

eksempelvis i Singapore, hvor ikkevaccinerede selv får lov til at betale deres hospitalsregninger.

Næste skridt er så kvinder der får blærebetændelse…De fleste tilfælde kan forhindres ved at drikke rigeligt så man skal lade vandet ofte. Gør de ikke det, er de selv ude om det. De kan jo bare lære at marchere i takt!

Man kunne overveje om kvinder der bliver overfaldet i nattelivet ikke skulle betale alle udgifter selv. De kunne jo bare lade være med at gå ude i nattelivet, vælger de at gøre det koster det jo penge for alle os der kan marchere i takt. Eller, som minimum, kræve at de følges med en mandlig slægtning! Det virker jo, det kan vi se i de lande der har dette krav. Ingen overfald på kvinder anmeldes. Så simpelt er det. Det kan selvfølgelig være lidt trælst i starten, men det må godt være besværligt ikke at ville marchere i takt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.