Er det kunst?

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2022-01-11-politikere-og-borgere-tager-sig-til-panden-over-tre-meter-lang-fiskefilet

Ja, det er kunst. Det er da noget af en kunst af få penge for at lave en stor fiskefilet og hænge den op som “hverdagspoesi”.

I den anden lejr er der dog også dem, der synes, at det er en god idé, fordi kunstværket – allerede inden det er sat op – opfylder sit mål om at skabe debat og give stof til eftertanke.

Så denne definition af kunst ville gøre det til kunst hvis jeg købte 3 små børn i et fattigt land og tævede dem med hinanden…Det vil da nok skabe debat og eftertanke.

Denne definition på kunst er det bedste eksempel på hvad der er galt med kunst. Idioti skaber debat, idioter er et emne i rigtig mange samtaler. Kunst er noget folk kan reflektere over, og som nogen kan synes er kønt. Da vi gik bort fra den definition fik vi kunst som et billede af folk med Anders And masker der står og pisser i rundkreds. Jeg spøger ikke, slå det selv op. Og kunst som denne ophængte fiskefilet.

– Det er en udsmykning af det offentlige rum, som jeg er blevet inviteret til at lave. At den vækker undren og glæde og forhåbentligt giver et glimt af noget hverdagspoesi

Joeh, jeg tror nu ikke jeg kender nogen der ville blive glade for at se en 3 meter lang fiskefilet hænge på en væg, og blive mindet om hvad skattekronerne går til.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.