Kriminel eller ej.

Eller er de begge to kriminelle? Morten og Martin, M&M. Skriger til himlen, ikke til humlen.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-01-21-martin-henriksen-gider-ikke-klima-og-metoo-det-er-hysteri

– Den der idé om, at lille Danmark kan komme rendende og redde jordkloden, tror jeg ikke på, sagde Martin Henriksen.

Fantastisk holdning. Kan du ikke redde det hele, så må du godt sparke til en smule. Kan vi ikke forhindre alle barnemord i verden? Nej. Så den der ide om, at lille Danmark kan komme rendende og redde jordkloden og befolkningen, den tror han vel heller ikke på. Her må vi tale om kriminelt inkompetent.

Hvis han bliver formand, vil han derfor sørge for, at Dansk Folkeparti holder sig langt væk fra grøn klimapolitik, lød det.

Og med samme konklusion må man antage at det med at skærpe straffene for barnemord, det vil han holde Dansk Volkspartei langt væk fra, for de kan ikke redde dem alle.

Man kan ikke helt forstå hvorfor Henrik og Lille Pia er uvenner. Pia har jo heller ikke meget til overs for klimatosser, har hun da ladet antyde. “Sammen i uvidenhed” kunne være det nye slogan for Dansk Volkspartei.

Måske skulle man vælge en formand der har haft et arbejde udenfor politik? På det punkt fører Messerschmidt, kriminalitetens kanariefugl, bestemt ikke. Han har, i et stykke tid, været juridisk konsulent. Godt nok imens han, ifølge eget CV, sad i folketinget, men der var åbenbart tid til det hele.

Martin Heinrichsen, derimod, har kæmpet på den samme side som den lille mand. Han har været postbud, pædagogmedhjælper og chauffør. Godt nok ikke i lang tid, faktisk i så kort tid at det ikke en gang er forsøgt beskrevet for pædagogmedhjælper og postbud.

Fornuftigt set burde det blive Merete Dea, som dog har haft en karriere udenfor politik. Men rent praktisk, og som en person der kan lide miljø og at hjælpe de svage, håber man det bliver en af de 2 M&M. Jo flere partier man kan splitte højrefløjens folk i, jo bedre ved et valg.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.