De sande helte.

Der er så mange folk der bare gemmer sig under en epidemi, eller undlader at hjælpe andre. Men det er på tide at disse hverdagens helte får den ros de fortjener.

Tænk på alle de kendte der, helt uden hensyn til egen bekvemmelighed og egen sikkerhed, går i pressen og opfordrer folk til ikke at hamstre! Det er ægte, uselvisk heltemod, og vi kan faktisk ikke rose det nok. De går til grænsen, og gør de ting de ikke behøver at gøre, blot for at hjælpe og vejlede folk.

Takket være Frank Hvam, Anders Matthesen og Lise Nørgaard (og mange andre) ved jeg nu at jeg ikke skal hamstre. Tak, alle kendte der er uhyggeligt desperate for at komme i pressen, tak fordi I fortæller os alt det vi godt ved og faktisk ikke behøver at høre fra en komiker eller forfatter.

Vi vil aldrig mere hamstre, vi lover det.

En anden af hverdagens små helte hedder Martin, og han bor i Fredericia.

https://frdb.dk/artikel/martin-er-g%C3%A5et-i-frivillig-isolation-det-er-ikke-for-sjov-det-her

Martin er gået i frivillig isolation, og han er lidt ligesom en veganer. Han skal nok sørge for at alle ved hvilke ofre han bringer for os andre. Han har så fået sin egen artikel i avisen, hvilket må være meget rart. Men i artiklen fortæller han så at skam har været ude og cykle og inde og handle…

Martin, ordet isolation betyder ikke “Gå rundt blandt få”, det betyder rent faktisk at du skal isolere dig selv, og ikke tage ud og handle eller cykle rundt blandt andre.

Tager man ud og handle efter kl 21, og tror at man så umuligt kan smitte andre, så kan man tænke på dem der også handler efter 21. Og butikspersonale er der søreme også. Men hold da op hvor er Martin en uselvisk helt, kan man læse i den artikel han har fået bragt i Fredericia Dagblad.

Tak, Martin. Og på de syge ekspedienters vegne, tak fordi du ventede til kl 21 med at gøre dem syge.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.