Fagre nye verden.

Hvad er det regeringen forventer af syge mennesker? At der kommer nye love, med midlertidig karakter, kan ikke overraske. Men en enkelt af de nye paragraffer kan godt overraske lidt….Politiet skal have lov til at trænge ind hos folk uden retskendelse. Det betyder at en dommer ikke som normalt skal godkende indtrængen på privat grund.

Hvorfor? Der er allerede nødret der tillader politi og myndigheder at trænge ind hvis der er fare for en persons liv eller førlighed, så det er ikke for at hjælpe folk der ligger hjælpeløse i deres seng.

Antageligvis må det være for at kunne gennemføre tvangs-hospitalisering, det vil sige syge mennesker der ikke vil overholde karantæne, og ikke vil have vaccine, lægehjælp, indlæggelse eller andet. Hvor mange af den slags folk forventer vi lige at finde i Danmark? Enig, idioter er der nok af, de kravler frem en onsdag aften for at hamstre varer der ikke er mangel på. Men derfra og til at tro at folk aktivt vil sabotere en krisesituation er måske et langt skridt. Man kan ikke undgå at undre sig over hvorfor denne lov skal med.

Men igen, man undrer sig over en del. De vil nu lovgive om at man skal kunne tvangsisolere folk, men den lov findes jo allerede i epidemilovgivningen, så hvorfor lave den 2 gange?

Bekendtgørelse af lov om foranstaltninger mod smitsomme og andre overførbare sygdomme, §6, er meget direkte formuleret.

Det er sjældent at man beskylder politikere for at arbejde, så at de ligefrem laver dobbeltarbejde må siges at være en ny situation.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.