Nemme penge.

Enkelte gange må det være fantastisk at være københavnsk bandemedlem. Og knapt så fantastisk at være ikke-bandemedlem, men sendt i aktivering.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/koebenhavn-bruger-25-millioner-kroner-paa-faa-bandemedlemmer-i-arbejde

Fin ide at sætte bandemedlemmer i arbejde eller starte på studie. Men at høre en ekspert udtale sig om at “- Hvis de alle tvinges ud og samle skrald og klippe hæk, vil det være meget demotiverende, og så risikerer man, at de i stedet lever af noget sort arbejde ved siden af. De vil se det som dumt arbejde. Dybt meningsløst.”

Helt eventyrligt. Almindelige mennesker kan sagtens samle skrald og klippe hæk, men bandemedlemmer skal ikke lave meningsløst arbejde.

Jeg kan høre den næste eksperts råd : De kan skaffe nemme penge ved at sælge medlemsskab af deres bande til kontanthjælpsmodtagere. Så er de fri for at arbejde for pengene, og folk i aktivering skal ikke “tvinges til at lave demotiverende og dumt arbejde”.

Lad os belønne politikerne for ikke at svindle mere end de allerede gør. Er der nogen der har rost Kim Christensen fra DF for at i over et år ikke har forsøgt at tigge gratis billetter til sin datter hos DSB? Han skal da ikke lave meningsløst arbejde, eller arbejde han mener er dumt. Det er ikke for kriminelle. Lad nu bare de dumme lave den slags, mere kreative folk, som svindlende politikere eller kriminelle bandemedlemmer skal lave de mere spændende ting.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.