Måske snart valg?

Alle politikere (ordet skrives med mest mulig foragt) er for tiden bange for at blive glemt. Så gælder det om at komme med underlige udmeldinger, så man kan blive husket. Fantastisk løsning, syntes Abbas Razvi, folketingskandidat hos de Radigale.

Abbas er ikke vred, han er skuffet. Og han bliver nærmest ked af det når han læser hvordan nogle unge straffes meget hårdere end andre unge. Hvis man nu er født i Danmark og har forældre med udenlandsk baggrund, så kan man nogen gange vælge at bibeholde deres forældres oprindelige nationalitet/statsborgerskab. Og laver man så en hel masse lort, så straffes man med både ‘almindelig straf’, udvisning og i særlige tilfælde kan familien miste deres bolig.

https://www.bt.dk/debat/hvorfor-bliver-de-straffet-haardere-end-danskere

Abbas er skuffet og ked af det. Det er de fleste normale mennesker ikke.

Hvis man vælger at bibeholde sine forældres statsborgerskab, så har man da om nogen fravalgt Danmark. Og laver man lort, så er det ud. Det er ikke ret svært for alle normale mennesker at forstå.

Men lille Abbas, han er skuffet. Hvis han inviterer en gæst i sit hjem, og gæsten begynder at svine andre folk til, true dem, ødelægge ting og opfører sig fuldstændigt hensynsløst, så ville lille Abbas aldrig bede ham om at gå sin vej. Abbas ville give ham en hoveddørsnøgle, og sige at han bare skal ødelægge alt det han ikke kan lide, og genere de folk han ikke bryder sig om, altsammen i Abbas’ hjem. Det er sund Radigal fornuft.

Og er der en person der virkeligt har truet, tævet og opført sig modbydeligt, og vedkommende bliver ved med at færdes i et område og true/genere/overfalde folk, fordi han hører til der da hans familie bor der, så skal han da have lov til det. Det er da helt almindelig Radigal fornuft. Hvorfor skal man straffe en mand der ikke kan opføre sig ordentligt, og fjerne hans grund til at blive i et område og genere andre lovlydige borgere? Abbas ville aldrig gøre noget sådant. Han ville finde sig i alle tævene, overfaldene og truslerne, for en familie hvor nogle medlemmer generer et helt område kan ikke opsiges.

Jeg håber da at Abbas Razvi fortsætter med at tydeliggøre de Radigale holdninger på denne måde indtil efter valget, for 4 radigale i folketinget er 4 for meget.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.