Mette kan også.

I retfærdighedens navn skal man ikke kun skyde på det stålsatte blik hos Anders Dumuelsen, som er blødt som smør når man ikke får sin vilje, samt hans støttepartier. Man skal skyde på de skyldige, og her er der som oftest 179 at vælge imellem. Selektiv blindhed er ikke kun til højrefløjen, venstre fløj….socialdemokraterne kan også.

Ikke så snart er blækket tørt på denne hjemmeside før Ane Halsboe-Jørgensen, ukendt stemme bag en socialdemokrat et eller andet sted, som er ude og forsvare Mettes pensionsreform, heriblandt det faktum at det ikke længere er praktisk muligt for de fleste nedslidte at få førtidspension. Som Sorte Neergard har udtalt igen og igen : De syge, de nedslidte og de arbejdende, kendt som gruppe under navnet Klynkerne, er som karklude. De skal vrides til det sidste er vredet ud af dem, derefter bør man smide dem ud.

Og Sorte Neergaard og Mette går hånd i hånd med Ane R Ikkenoget. Glad og lykkelig, og tydeligt bevidst om at Ane R Ikkenoget aldrig risikerer nedslidning som politiker, udtaler hun til Ekstra Bladet : “Både førtidspension og fleksjob, synes jeg, er et bedre sted i dag. Man insisterer på, at folk skal have lov til at være en del af vores arbejdsmarked, hvis de overhovedet kan.”.

Ja, der er den famøse mand (Frank Salkvist) der havde 13 minutters arbejdsevne 3 gange om ugen. 39 minutter. Så han var sandelig for rask til at komme på førtidspension. Der var ikke andre argumenter, der var ikke tale om at han kunne blive rask. Argumentet for at han ikke kunne få førtidspension var at han stadigt oppebar en arbejdsevne. Fantastisk reform, Ane R Ikkenoget. Den selektive blindhed virker endnu, og Ane bekræfter at hun er en rigtig politiker (ordet skrives med mest mulig foragt).

Og pas nu på ikke at skade dine små ækle håndled når du sammen med Sorte Neergaard grinende vrider de næste karklu….Klynker….ledige nedslidte mennesker. Vil du endeligt skabe lidt grin for andre, så nævn din erhvervserfaring indenfor jobs som kan betragtes som værende nedslidende, og som gør dig i stand til at udtale dig om nedslidning. Er det ingen, avisbud eller konsulent hos vennerne i LO?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.