“Jeg fulgte bare reglerne”

Idag er en stor dag. Fremover vil andre end politikere der har snabelen i kassen og rigmænd der bruger skattefinter bruge ordene ‘Jeg fulgte bare reglerne’. Fremadrettet vil enhver voldtægtsforbryder sørge for enten at voldtage stumme eller udenlandske kvinder, eller sørge for at kneble offeret så hun (eller i sjældne tilfælde han) ikke kan sige fra.

Uden et tydeligt nej er det ikke voldtægt.

Så simpelt tolker dommere dansk lovgivning. Hvad er straffen for at slå en anden? Simpel vold, det er en mild dom. Pand kællingen en så hun er bevidstløs, og udnyt hende så på det groveste. Hun siger jo ikke nej. Så godt nok er det vold men ikke voldtægt.

Find en udenlandsk pige. Hvordan skal en ærlig dansker der vil have noget på den dumme vide hvad en rumæner siger? “Hun skreg godt nok rezista, men jeg troede det betød ‘hårdere’, hr dommer. Skal jeg straffes fordi jeg ikke taler rumænsk? Hun sagde jo ikke nej, så jeg fulgte bare reglerne”.

Jeg er fløjtende ligeglad med om pigen var for bange til at sige nej, om hun var bevidstløs af druk eller manglende insulin, eller om hun bare ikke taler dansk. Enhver fyr, det være sig en 15 årig dreng eller en 50 årig man, ved godt om man indlader sig på noget frivilligt eller om pigen er ude af stand til at sige nej. Ved man ikke det så skal man på et bosted eller i forvaring, for så er man farlig for samfundet.

Det er simpelthen verdens dårligste undskyldning at pigen/offeret ikke sagde klart og tydeligt fra, og på et eller andet niveau håber jeg at forsvarsadvokater der udtaler andet selv kommer i en situation hvor de kan voldtages uden at de har mulighed for at sige fra. Så kan det være tonen ændrede sig. Fremadrettet, som retten i Roskilde har dømt, er drugrapes en nem måde at få lidt på den dumme. Offeret er jo ikke i stand til at sige fra, så man kan ikke straffes for voldtægten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.