Fagre nye verden

IT branchen, en interesseorganisation for IT virksomheder, og hvis “fornemste opgave er at sikre gode rammer for medlemmernes forretning således, at IT-branchen kan udfylde sit potentiale som vækstdriver i Danmark”, har en direktør ved navn Birgitte Hass. Relativt ukendt, men med sine meningers mod. Hun har lavet en lille hilsen til Uber hvori hun byder dem velkommen til Danmark : http://www.b.dk/kommentarer/velkommen-til-uber-og-deres-venner

Hvor er det dog dejligt at Birgitte Hass er så venlig overfor løntrykkere. Men hvor kunne det dog være endnu dejligere hvis Birgitte også bød de indiske IT folk velkommen i Danmark, til deres indiske løn, naturligvis. For med Uber er det jo kun taxachauffører det går ud over, og så må de virkeligt indstille sig på en sund og naturlig konkurrence. Uber er jo bare deleøkonomi, intet andet. At Ubers chauffører ikke skal have godkendelse, erhvervskørekort og forsikringer er så sandelig ikke noget der afskrækker rigtige IT folk. De ser en mulighed for innovation, og det vil tiltrække arbejdspladser. Uber er jo en deleøkonomi, og nu låner hele verden gerne både bil og hus ud. Ja, deleøkonomi er så vidunderligt et ord, på trods af at Uber ikke er deleøkonomi, men taxabranchens svar på Ryan Air.

De indiske IT folk, derimod, er nogle modbydelige sataner. Ikke alene tager de arbejdet fra hårdtarbejdende danske IT folk, de får også en væsentligt mindre løn for dette. De skal bare holde sig langt væk fra Danmark, skal de. De er nemlig hverken innovative, de forstår sig ikke på deleøkonomi, og de tiltrækker så sandeligt ikke arbejdspladser. Som Birgitte Hass tidligere udtalte til MediaPlanet : Som adm. direktør for IT-Branchen må jeg starte med at kigge indad og erkende, at vi skal blive bedre til at hjælpe erhvervslivet.

Hvor er det dog fantastisk med al denne innovation og denne fagre nye verden. Og hvor er det utroligt som Birgitte Hass’ briller skifter syn på sagen, afhængigt af om det går ud over taxachauffører eller rigtige mennesker. Et forsigtigt gæt kunne være at det var afsæt til at kunne stille op for Liberal Saxo Bank til næste valg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.