Hvorfor udelukke demokratiet?

Alle ved efterhånden der var et voldsomt terrorangreb i København for nyligt. Men det sætter lidt tanker i gang efterfølgende. 3 dræbte og 5 sårede betjente. Det er faktisk meget voldsomt. Men på sæt og vis er der 8 ofre denne weekend, ikke kun 7. Den unge mand der skød og både dræbte og sårede andre, er på en måde også et offer. Et offer for fanatiske galninge, der får lov til uhindret at sprede deres had og ideologier i Danmark, uden at vi kan løfte en finger mod dem. Jeg forsvarer ikke gerningsmanden, overhovedet ikke, men lad os dog bruge denne anledning til at udnytte demokratiet istedet for at udelukke det, og sørge for at det ikke længere er så nemt at agitere for had, død og ødelæggelse.

Det tog ikke lang tid for Hizb Ut-Tahrir at komme i avisen og fortælle at Profeten var det sande offer, og de døde fortjente deres skæbne.

Gerningsmandens ven, en Abdullah, udtaler også at folk kun fik som fortjent.

Unge mennesker står og skriger “Allah er Stor” mens de sætter et skilt op ved stedet hvor den formodede gerningsmand blev skudt.

Hizb Ut-Tahrir afholder en demonstration mod Danmark og demokrati og samtidigt griner af demokratiet fordi grundloven ikke giver mulighed for at opløse dem.

Kriminelle uden dansk statsborgerskab der gentagne gange begår kriminalitet, og derefter griner fordi de ikke kan udvises.

Der er, igennem alle disse eksempler, 2 gennemgående problemer, nemlig grundloven og internationale forpligtelser. Og det er da 2 problemer der skulle være simple at løse gennem demokratiet, netop den ene ting der ofte bliver hånet og holdt for nar.

Hvis grundloven ikke giver mulighed for at opløse Hizb Ut-Tahrir, så må vi stemme om en ændring af grundloven. En forening der arbejder mod demokratiet må da aldrig få beskyttelse i Danmark, uanset hvad der så ellers står i nogen grundlov. Vi har tidligere stemt om ændringer i grundloven, det kan vi vel for søren gøre en gang til!

Internationale forpligtelser og aftaler lægger også hindringer i vejen for at folk kan udvises, hvis de risikerer tortur eller lignende i hjemlandet. Det gør mig ondt at sige, men hvis du voldtager et barn i Danmark så fortjener du tortur i hjemlandet…

Jeg er ikke tilhænger af tortur, langt fra, men hvorfor i alverden lader vi blødsødenhed og angst for straf stå som værn for afskum og svin? Hvis folk virkeligt frygter at blive sendt ud af Danmark, mon de så ikke også kan finde ud af at opføre sig ordentligt? Det kan godt være at det kommer til at koste et par liv indtil alle opdager at vi mener det seriøst når vi siger at folk skal opføre sig ordentligt, men det er en pris jeg tror de fleste vil være med til at betale. Hvis folk myrder andre, eller voldtager børn (eller enhver anden, for den sags skyld), og ikke har dansk statsborgerskab, så skal vi altså heller ikke stryge dem over håret og sige ‘Nåårh, din lille gavtyv, du skal vist have hjælp’. Tværtimod. Lad os lade loven og vores forpligtelser værne og beskytte uskyldige istedet for gerningsmændene.

Jeg prøver ikke at promovere DF, de er faktisk lige så store svin som så mange andre, men lad os nu lade den sunde fornuft råde. Hvis Grundloven har en fejl, så lad os med det samme få det til afstemning så denne fejl kan rettes. Hvis internationale traktater, aftaler eller forpligtelser står i vejen for retfærdighed, så lad os da genforhandle disse, de er jo ikke mejslet i sten til evig tid. Lad os bruge demokratiet, og stemme om hvorvidt vi vil lade svin sætte dagsordenen i Danmark, eller om vi hellere vil lade den sunde fornuft råde.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.