Fagre Nye Verden

Det er en vidunderlig tid vi lever i. Selvfølgelig er der stadigt katastrofer, men som overordnet helhed gør menneskene deres bedste for at forbedre verden, eller i det mindste ikke forværre den.

Selv Dansk Ride Forbund (DRF) har lært af sagen med Andreas Helgstrand, og al den negative presseomtale det skabte. Andreas Helvedestand mishandlede en hest foran tilskuere, som med al den medfølelse mange mennesker kan mønstre nøjedes med at filme det istedet for at stoppe det. Efter filmen kom frem i offentligheden havde DRF travlt med at frikende Andreas. Kun fordi han ikke havde gjort noget galt, tydeligvis, ikke fordi hans far var med i DRF. Nødtvungent fik DRF så en dyrlæge til at tilse den stakkels hest, og konklusionen var at den var blevet mishandlet, da der var et punkt i dens mund hvor den var følelsesløs. Dette var dog så ubetydeligt, thi det var jo blot et dyr det gik ud over, så lille Andreas slap igen.

Nu, i denne fagre nye verden, kan man så undgå disse uheldige situationer fremover. For DRF har lavet nye regler vedrørende mishandling af heste : Hvis blødningen stopper hurtigt er det ikke mishandling. Er der læsioner eller blødninger skal hesten aftørres. Hvis blødningen fortsætter udgår ekvipagen (hesten). Det vil sige, stopper blødningen hurtigt er det slet ikke mishandling.

Det kan godt være jeg ser anderledes på tingene, men forårsager du blødning på et dyr er der noget galt. Derfor kan jeg kun antage at der er en trykfejl i de nye regler. Reglerne gælder ikke heste, men meningsudvekslinger med DRF folk. Hvis diskussionen ender i blødning aftørres DRF medlemmet, og fortsætter blødningen derefter, afsluttes diskussionen.

Jeg håber da det er sådan at reglerne skal tolkes, men det må vi jo finde ud af en dag. Alle sande Alvinister har intet andet end foragt overfor kryb og kujoner der er onde mod børn eller dyr. Og Andreas Helvedestand er afgjort et foragteligt kryb der ikke fortryder sin dyremishandling. Jeg ser frem til en eventuel meningsudveksling med ham.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.