Riget fattes penge

Det var ihvertfald det man i spøg mente at RFP betød, når det stod på bygninger. Men i disse for vort land så alvorlige tider må man konstatere at riget atter fattes penge. Pensionisterne skal til at spise mad der er vakuum pakket, op til 9 dage gammelt. Enig, der foregår værre ting i verden og de sulter i det mindste ikke, men kunne vi dog ikke begynde at behandle pensionister og andre unyttige spisere som om de var en slags mennesker?

Sparekataloget er utroligt begrænset. Børn, skoler og det der fra politikernes synspunkt er ‘de andre’. Aldrig politikerne selv. Idag har jeg et utroligt simpelt forslag. Det du vil spare på andres bekostning skal du så vidt muligt spare på dig selv også.

Jeg får næsten en hyletone i øret når jeg forestiller mig reaktionen fra kommunalt ansatte, hvis deres gode kantineordning skulle bestå af vakuum pakket smørrebrød. Men jeg tror det kunne være meget sundt. De kommuner der mener at robotstøvsugere er gode nok og vil indføre dem hos de ældre for at spare, skulle have rådhuset gjort rent af disse. De er vel gode nok?

Indimellem skammer jeg mig over Danmark og de forhold vi byder grupper der har svært ved at sige fra, det være sig børn, dyr eller ældre. Og jeg håber politikerne indimellem skammer sig bare en smule, når de mæsker sig i deres mad i kantinen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.