Geniale LO

Indtil for nyligt var jeg en stærk fortaler for fagforeningerne. Det er dem der kan hjælpe ansatte der kommer i klemme, og det er dem der forsvarer folks rettigheder på arbejdsmarkedet. Men det var da vist kun indtil for nyligt. Først begynder man at garantere at skaffe en hel del milliarder til en eventuel ny regering, med Skatteålen Helle Thorning i spidsen. En dame der har MEGET svært ved at formulere sig medmindre hun har haft en dags tid til at tænke over svaret, og som virker ligeså troværdig i spidsen for et traditionelt arbejder-parti som en frø lyder sandsynlig i den virkelige verden når den beder om kys fordi den er en fortryllet prins….Barnlige sjæle og sanseløst naive personer skal nok tro på både Helle T og frøen, men de fleste fornuftige væsener vælger at høre på hvad de siger bag de fine ord istedet for at tro på alt.

Dernæst sker der, i tider med STOR arbejdsløshed, en halvering af dagpengeperioden for at få flere i arbejde? Helt ufatteligt at et parti som Dansk Folkeparti, som hævder at støtte de svage i samfundet, lægger stemmer til, og helt ufatteligt at nogen som helst, udover folk som elsker at sparke til dem der allerede ligger ned, ville påstå at denne regel vil få flere i arbejde. Men nu skal LO nok vise hvad de duer til, de er der trods alt for at hjælpe deres medlemmer, også de ledige. Men nej, jeg tog grueligt fejl. At støtte medlemmerne, og forbedre deres vilkår på alle de måder man kan, er nu gledet i baggrunden. Det gælder primært om at få Helle T til magten, så hun kan kvidre videre i tomgang indtil en eller anden med hjerne fortæller hende hvad hun nu skal mene. Derfor melder LO ud at ved at bibeholde den 2-årige dagpengeperiode har man allerede skaffet de 4 ud af 15 milliarder man har lovet at skrabe sammen til Socialkammeraterne.

Det er en trist dag for Danmark, det er en trist dag for alle de der har kæmpet for arbejdernes rettigheder, og det er en trist dag for alle os der engang troede på at LO gjorde noget godt. Men LO har netop vist hvor deres interesser er, ikke hos medlemmerne, men hos ‘politisk indflydelse’. Enig, politisk indflydelse er vigtigt for en fagbevægelse. Men ikke på bekostning af deres svage medlemmer. Trist at de komplet har glemt det inde hos LO.

Jeg kan kun opfordre til at man melder sig ud af ethvert LO forbund. Det kan jeg ikke med god samvittighed gøre til et bud, for folk der har svært ved at sige fra har stadigt brug for en fagforening, men jeg mener ikke at LO kan fortsætte på denne måde. At sparke til de svage og dem der ligger ned er ikke en fagbevægelses primære opgave, og jeg håber de snart vågner op.

.

.

.

I am sorry, but today’s text is not really relevant for anyone but danes, Alvinism’s chosen people. The major Unions have signed a deal with the devil, making sure they really mess up the rights of the unemployed, and they do it all to try to make sure that our next prime minister is a blonde goose without any thoughts of her own, whatsoever, and she and her husband is getting quite good at cheating with the taxes. This is quite unacceptable, and I am very much against this idea of making sure the unemployed is doubly screwed unless they find a job that isn’t there. But again, to non-danes this will not make much sense, so no need to translate it.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.