Paradise Farm

I takt med at unge mennesker ikke kan koncentrere sig gennem længere tid, og i og med at udsendelser som Paradise Hotel og andre fantastiske shows er populære, går Liberal Alliance nu med på moden. De kendte, de rige og de dumme (folk i liberal alliance kan godt besidde mere end en af de nævnte egenskaber) skal nu på Paradise Farm.

En weekend, en forsamling. Hvem bliver stemt hjem, og hvem får lov til at fortsætte. Afgørelsen er journalisternes. De kandidater der kan komme med de mest outrerede udtalelser, der sikrer dem navns nævnelse i landsdækkende medier får et point. Spillet er allerede igang, og første vinder er allerede fundet. Rasmus Brygger, landsbytoss…. Landsformand for Liberal Alliance’s Ungdom, er selvskrevet til at blive inde i varmen. Sædvanligvis velorienterede kilder citeres for at sige at han er en sikker vinder, da ingen tror på at der kan komme dummere udtalelser end Rasmus Brygger’s berømte “Nu er det ikke loven der bestemmer hvad der er rigtigt og forkert.” Den bliver svær at stikke. Men mon ikke Dummakim B. Olsen vil gøre et tappert forsøg?

I samme sektion kan der nævnes at sikkerheden forventes skærpet betydeligt under optagelserne, da man forventer at Rasmus Brygger og de andre disciple vil bryde de love andre borgere føler sig bundet af, altsammen for at vinde den ultimative pris : Et smil fra Anders Samuelsen. Smilet garanteres at rumme alt det der er vigtigt for Liberal Alliance : Prestige. Magt. Pressedækning. Grådighed. Nå ja, lidt venlighed også, sandsynligvis.

Følg med allerede denne sommer. Slå hjernen fra, glem din logiske og/eller kritiske sans, tænk på de stakkels forfulgte rige mennesker der skal døje med skatter når disse sagtens kan betales af dem med færre penge. Glem alt om komplicerede dilemmaer, og sluk blot for den sunde fornuft. Slå over på Paradise Farm, sendt direkte fra Vejlegården, med ucensurerede udtalelser fra alle de småt begavede politikere i Liberal Alliance. Og hvis de ældre optagelser ikke bliver stjålet derude, af Ungdomsforeningen, så er der en chance for at se de 100 dummeste udtalelser igennem det sidste år. Rygtet vil vide at Rasmus Brygger’s udtalelse “Nu er det ikke loven der bestemmer hvad der er rigtigt og forkert” vil blive vist på de første 99 pladser. Plads nr 100 er den store overraskelse.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *