De er fan’me uhyggelige, du!

Nu hvor ferien er vel overstået, kan man godt forbløffes over de seneste dages debatter. Endnu en gang er det selvfølgelig Liberal Alliance, bedre kendt som Hyl Til De Ser Dig partiet, der er ude med riven. Ifølge deres intellektuelle drivkraft, Joachim B Olsen, er det de rene mafiametoder når der opstår en sympatikonflikt. Nu lyder det så meget som om at Dummakim ikke er helt klar over hvad mafia-metoder er i virkeligheden, men det har jo aldrig stoppet manden i at udtale sig.

En sympatikonflikt er et ganske almindeligt våben på det danske arbejdsmarked. Er der strejke eller konflikt kan flere andre vælge at indgå i en sympatikonflikt, hvilket må siges at være det mest solidariske. Det er disse ting der er blandt grundelementerne i det danske arbejdsmarked, ligesom en arbejdsgiver kan vælge at lave en lock-out, hvor han eller hun sender de ansatte hjem. Det kunne være helt sjovt at høre hvad Dummakim så kalder en lock-out? Er det en rimelig og ansvarlig reaktion på mafiametoderne fra fagbevægelsen eller hvad?

For så at gøre det perfekt er Liberal Alliance’s Ungdomsafdeling, kendt som Hyl Endnu Højere Så I Ikke Bliver Overset, gået ind i kampen. Kampen for lighed, frihed og omtale i pressen. Mest det sidste, men det er så ligemeget. De har sendt et plys-hestehoved, hvilket da nok kan betegnes som god humor, til 3F, som står bag det Dummakim omtaler som ‘mafiametoder’. Havde de bare gjort dette, ville man kunne smile og næsten synes at de faktisk er ok, når de nu har humor nok til at gøre noget sådant. Men, selvfølgelig, kunne deres formand ikke holde kæft, og hans udtalelse er faktisk skræmmende. Adspurgt om det ikke er at overreagere når de sender et (plys) hestehoved, når 3F ikke har gjort noget ulovligt, er udtalelsen som følger :

“- Nej, det mener jeg ikke. Nu er det ikke loven, der bestemmer, hvad der er rigtigt og forkert. Det er også sund fornuft, og det vil jeg ikke sige, at 3F overholder. ”

Disse ord er udtalt af Rasmus Brygger, landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Prøv lige at læs hans udtalelse igen….

Det er ikke loven der bestemmer hvad der er rigtigt og forkert? Men sund fornuft? Det er jo ikke for at gøre lille Rasmus ked af det, men hvis der er en lille rest af sund fornuft tilbage i Liberal Alliance, så smider de ham på porten øjeblikkeligt, og beklager udtalelsen.

Det er sådan, lille Brygger, at samfundet er bygget op omkring fælles spilleregler, kaldet love, så alle kan opføre sig ordentligt, og har en rettesnor til dette, nemlig loven. Loven er faktisk det der definerer rigtigt og forkert, det er selve formålet med lovene i Danmark. Hvis det var sund fornuft der afgjorde det, hvorfor brødføder vi stadigt en ‘mand’ som Peter Lundin i fængslet istedet for at smide nøglen til hans celle væk? Hvis det var sund fornuft der bestemte, hvad så hvis din sunde fornuft (rent teoretisk, jeg ved godt du ikke har en sådan) var afvigende i forhold til en anden mands? Var det din sunde fornuft (rent teoretisk, jeg ved godt du ikke har en sådan) eller hans der var den rigtige?

Rasmus Brygger, og dermed Liberal Alliance, viser med al tydelighed hvordan de gerne så systemet indrettet. Og at en landsformand for et parti, selv et reality-show baseret parti som Liberal Alliance, kan udtale at loven ikke definerer hvad der er rigtigt og forkert siger ALT om dette parti. Husk denne udtalelse næste gang I skal sætte kryds ved et valg. Og kommer I det mindste i tvivl, så læs Rasmus’ udtalelse en gang til, og tænk lidt over hvilket forhold han må have til loven, og hvilken begavelse der må ligge bag denne udtalelse.

Liberal Alliance med i regering….Det er fan’me uhyggeligt, du!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *