De store skridt

Der kan forekomme mange former for skridt. Mange eksperter anbefaler små skridt, det vil sige at man skal ikke blive frustreret over at der ikke er så meget fremgang som håbet, man skal derimod værdsætte at der er fremskridt, uanset hvor lidt.

Et stort skridt for politik idag ville være hvis vore politikere ville holde bøtte når de ikke havde noget vigtigt at sige. Dette er for meget at håbe på, men hvor ville det dog være dejligt hvis de fortalte om egne gerninger istedet for at komme med gæt omkring andres gerninger. Senest Ellen Trane Nørby, som føler trang til at fortælle hvad Socialdemokraterne vil gøre når de vinder valget. Selvfølgelig, i Ellen Trone Narby’s tilfælde er det ikke nemt at fortælle om egne gerninger uden at løbe tør for emner indenfor ganske få sekunder. Derfor melder hun nu helt klart ud hvad hun tror at oppositionen gør. Hvor ville det være befriende hvis politikerne nøjedes med at fortælle om egen politik istedet.

Et andet stort skridt bliver taget idag. Alvinismens vedtægter, hidtil kendt som de uskrevne regler, vil blive nedfældet i sand. Eller i bits, hvilken der end foretrækkes. Årsagen er simpel : Familiestyrelsen, som skal foretage den endelige godkendelse af trossamfundet, forlanger at vedtægterne er nedskrevet. Det er selvfølgeligt ikke noget problem, og når de er endeligt nedfældet vil de også forekomme her på siden. Men inden da er der et vigtigt bud, som ligeledes har været at finde blandt de uskrevne regler. Nemlig at ussel mammon aldrig må komme mellem sande brødre og søstre i troen, hvilket betyder at det vil være at betragte som en dødssynd at kræve kontingent af de rettroende. Derfor, bud nr. 15 : Ussel mammon må ikke begrænse de rettroende, derfor må der aldrig indføres kontingent. At enhver sand alvinist så vil vælge at sende penge til både Læger uden Grænser og Profeter uden Grænser er en helt anden side af samme sag. Penge til disse organisationer vil altid blive betragtet som genvej til Paradis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.