En lille smule ros.

Mester Heunicke er bestemt ikke tilhænger af ret meget, hverken sund fornuft eller rettigheder til pøbelen. Alligevel skal han have en lille smule ros i dag.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/heunicke-vender-paa-en-tallerken-suspenderer-omstridt-vejledning-om-miljoefarlige

Dum som en dør og fuldstændigt ligeglad med klimaet, den beskrivelse har nok passet meget godt på Mester Heunicke. Men i dag har han vist at selv en levebrødspolitiker som ham kan lære noget. Godt gået, Mester Heunicke. Du brød loven og håbede på at den gik. Den gik ikke, men så trak du dine ulovligheder tilbage med det samme og uden en lang klagesang om onde medier og led befolkning. Der er måske endda håb for dig endnu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.