Det er vel nok heldigt.

Daddy Vanopslagh, politisk groomer på tik-tok, er en glad mand i disse dage. Begrebet mand bruges meget løst her, skal det siges. Han er heldig med at være politiker.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/alex-vanopslagh-skal-betale-mere-tilbage-i-sag-om-dobbelt-husfoerelse

Havde enhver anden dødelig (ikke-politiker) gjort det samme var det bedrag fordi ukendskab til reglerne er eget ansvar så længe man ikke er dokumenteret dum (politiker). Så Master Groomer Alex slipper for enhver form for straf. Lidt som så mange andre politikere, for de kan da ikke straffes når de ikke kender reglerne, reglerne er uklare eller også var de blot ikke opmærksomme på reglerne. Alle kendte undskyldninger der ikke gælder for nogen som helst andre.

Rentefrit lån, bedrag, svindel, pamperi…Groomer Alex’ stil har mange navne.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.