Det er alligevel lidt imponerende…

Statens sikkerhed står og falder med om offentligheden får indsigt i det nye system for ejendomsvurderinger.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/kaos-om-nye-ejendomsvurderinger-moerklaegges-frygter-statens-sikkerhed

Ikke at det undrer. Det er næppe statens sikkerhed der er truet, men derimod politikernes. Det er et system fyldt med fejl, og tidligere er der lovet at man ikke sendte fejlbehæftede vurderinger ud. Men når der så er fejl alligevel kan man bare stoppe med at informere og give indsigt. Hvis ingen kan se problemet eksisterer det jo ikke. Det er som Mor Mettes forhold til alt andet, er det noget lort så bare hold op med at udtale dig og vent på at emnerne skifter.

Men hvis dette system til ejendomsvurderinger er så vigtigt at viden om det kan true statens sikkerhed, så må man da håbe at de har PET og FE til at stå for sikkerheden, for det kan meget få offentlige myndigheder da finde ud af.

Eller også skulle man holde op med at gemme oplysninger hver gang der er et problem, og bare indrømme det. Forklar at det er noget bøvl, der er sket fejl, vi får dem rettet. Men så længe Mor Mette sidder ved roret er det blot den dumme franskmand, Dé André, der laver fejl, for det gør Mor Mette sandelig ikke.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.