Det må en anden gøre.

Ved Borris i Vestjylland er der kommet ulve. Fantastisk. Og der er lokale med en endnu mere fantastisk holdning, for vil de have erstatning for ulveangreb på fårene skal de sætte et ulvesikkert hegn op.

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2022-07-24-gentagne-ulveangreb-i-borris-faareholdere-frygter-at-omraadet-bliver-ulvezone

Den lokale fårehyrde og komplette idiot, Annette Rosengaard Holmenlund, Arh, har en holdning til arbejde som er en politiker værdig.

– Hvis man er i en ulvezone og ikke gider sætte ulvesikre hegn op, og man får gentagne ulveangreb, så mister man retten til at få erstatning, siger hun.

Er det ikke fair nok? (spørger journalisten)

– Der er jo ikke nogen, der betaler dig for det ekstra arbejde, du får, så derfor er det vel ikke fair nok, siger hun.

Ja, hvorfor skal hun straffes. Det er lige som når der loves orkan. Der kan det jo godt være at man ikke gider sikre sig at dyrene ikke kommer til skade, så mister man retten til erstatning. Og hun får da ikke løn for at føre dyrene indendøre, så det er vel ikke fair nok. Eller hvis der er en oversvømmelse. Hvis man ikke gider sikre fårene mod oversvømmelse kan man miste retten til erstatning. Man får heller ikke løn for det ekstra arbejde der er med at sikre fårene, så det er vel ikke fair nok.

Man får ligesom det indtryk at tingene er alle andres problem, for Arh gider da i hvert fald ikke arbejde eller belemres med sine får. De må ligesom selv medvirke til at løse deres problemer.

Der er ingen tvivl at finde hos Annette Rosengaard Holmenlund. Hvis området ender som ulvezone, er hun færdig med at have får.

– Det siger sig selv, det gider jeg ikke, siger hun.”

Det er da så altid en god nyhed. Så er der da det færre får der udsættes for Arh og hendes ugidelighed. Jeg forestiller mig at hun snart stiller op for et lokalt parti, bare der ikke er for meget arbejde i det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.