Som en politiker.

Det er gået op for TV2 at der er problemer med lange ventetider i sundhedsvæsenet.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-07-19-skarp-kritik-af-regeringen-for-lange-ventetider-i-sundhedsvaesenet

Men det er lidt mere tåget når man skal se på hvorfor.

Der er et felt der hedder “Sundhedsvæsen til debat”, og her remses et par muligheder op for at komme til bunds i ventelisterne.

Som en ægte Liberal Alliance eller Neue Bürgerliche “politiker” foreslåes der en mulighed for at skele til patientens alder. For gamle mennesker er ikke blot “Ældre”, de er skam noget så fint som “Unyttige Spisere”, en betegnelse som mange på højrefløjen mener er passende om alle syge, uagtet deres alder.

Skal flere have nej til hjælp, medicin eller behandling? Skal man i højere grad skele til patientens alder eller prisen på behandlingen, når der skal prioriteres?

Fantastiske forslag. Helt igennem som foreslået af en politiker, som desværre ikke ser andre løsninger. Der er ikke noget at gøre, forringelser er uundgåelige.

Et enkelt lille forslag skal da komme herfre, endnu en gang. Prøv med påskønnelse for arbedejdet og mere i løn til sygeplejerskerne. Lyt til hvad de ville have da de strejkede, og politikerne afbrød strejken med et lovindgreb som ene og alele tilgodeså regionerne, ikke sygeplejerskerne. Så kan det da være flere vil have uddannelsen?

Men nej, set med en politikers uærlige og uanstændige svinske øjne er det kun et spørgsmål om at finde den gruppe der skal rammes af besparelser, ikke om at finde ud af hvad man gjorde forkert og eventuelt rette det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.