Hvor er det nemt.

Det der med at pege fingre. Alle de andre skal bare opføre sig som man mener de bør, ikke som reglerne foreskriver at man gør.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/vrede-og-chokerede-politikere-efter-nordic-waste-konkurs-jeg-ville-skamme-mig-over

Jakob, narkovrag og minister, har godt nok travlt med et firma der overholder reglerne vedrørende konkurs -og- endda får lavet en fond på 100 millioner. Et beløb der nok er større end det regeringen vil bruge på naturen i Danmark på et år eller 3.

Og jeg ville skamme mig over at vise mig nede i hovedgaden, siger kulturministeren.

Jeg ville godt nok også skamme mig over at vise mig i hovedgaden hvis jeg var blevet taget af politiet med kokain i blodet mens jeg kørte bil. Det er dog ikke et problem for Jakob, for kokain er jo noget alle bruger og hvorfor skal stakkels Jakob straffes?

Hvis jeg var kulturminister ville jeg nok primært udtale mig om kultur, og ikke udstille min mangel på samme. Men stueren, det bliver lille Sniffer-Jakob aldrig.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.