Så er naturen reddet.

Takket være  Blæredygtigt landbrug og deres tro væbnere, den tapre regering, som har lavet en helt fantastisk aftale for miljøet. Og I kan tro der sker noget nu!

https://nyheder.tv2.dk/business/2024-06-25-landmaend-kan-helt-undgaa-at-betale-ny-co-afgift

Der sker nemlig lige præcist det som man kunne frygte. En aftale der er totalt udvandet, som ikke giver landmændene noget specielt incitament for at begrænse udledningen af CO2 og en udstilling af en regering som igen er pointen i en vittighed ingen synes er sjov.

Der skal pludselig være 60% rabat på udledningsafgiften? Hvorfor nu det? Alle fornuftige folk har snakket om at den skrabede model Svarer udvalget kom med, på 125 kroner pr ton udledt CO2, var for mild. Og vi ender sandsynligvis med en endnu mindre afgift?

Men Lokke kan lide aftalen. Og han har mange geniale kommentarer om hvorfor den er så god.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/partier-kasserer-loekkes-opfordring-vil-forhandle-om-groen-trepart

“- Det er i et Europa, hvor landmændene kører ind og brænder dæk i storbyerne, og hvor klimaaktivister limer sig til motorvejene, sagde han.”

Ja, men har politiet da ikke flere knipler? Er håndjernene brugt op? Skal andre forurenere også kunne skrige sig til kraftige reduktioner i forureningsbegrænsningen, så de atter kan gøre deres bedste for at forpeste alles natur? Skal de kompenseres for ikke at spærre vejene med traktorer, kartofler eller andre midler?

Endnu en gang viser vores tapre regering vejen frem, hvis man er fuldstændigt ligeglad med miljøet og skatteborgernes penge. Næste skridt er nok en afgift på flybenzin, men med indbygget rabat hvis det gælder brændstof på fly der letter fra Danmark…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.