Det er forkert.

Minkavlere får hadske beskeder. Det er forkert. De udfører et lovligt hverv, trods alt. Men det er godt nok også forkert at det er det.

https://www.dr.dk/stories/1288510966/louise-fr-hadbeskeder-fordi-hun-vil-have-mink-i-danmark

Ja, det eneste avlerne vil er at avle små søde dyr…som de så gasser, mens minkene skriger i rædsel, for derefter at flå dem uden at de små dyr kender andet end et liv i et lille, sølle bur. Og loven om at alle dyr skal kunne aktiveres for at have noget der minder bare en brøkdel om et liv, den lov er nem at omgåes.

Minkavlere må virkeligt være satans eget afkom, skabt i hans billede. Men det er lovligt at avle mink, så vend hadet mod politikerne. Du ved, de modbydelige parodier på rigtige mennesker der suger penge til sig som om de aldrig havde lavet andet….hvilket nok egentligt også er tilfældet for de fleste af dem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.