En unødig bekymring.

Advokaterne er bekymrede. Det ser sort ud for det danske retssystem og retssamfund.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/advokatsamfund-slaar-alarm-efter-ansaettelsesstop-i-byret-retssikkerheden-lider-nu

Men det er da fuldstænding unødvendigt. Mor Mette har styr på sagerne. Og hendes særlige rådgivere, med deres nylige lønforhøjelser på snart 10% har da også styr på det.

Løsningen er så enkel at selv en konservativ ville have tænkt på det.

Skattelettelser! Hvad ellers? Kuren mod alt, fra nedgroede negle til finansielle problemer. Der er intet så galt at en skattelettelse ikke kan kurere det. Og jo større problem, jo større skattelettelse. Så simpelt er det.

Skulle det, mod forventning, ende med ikke at være nok, så tag det bare roligt. I disse tider med ufred må vi alle yde (undtagen de særlige rådgivere og politikerne selv, naturligvis), og der er jo både 2. pinsedag, Grundlovsdag og juledagene vi allesammen kan yde med. Så vi gentager : Der er absolut ingen grund til bekymring, problemet er så godt som løst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.