Tilliden er væk.

Bitter erfaring hober sig op. Rimeligheden er væk, tilliden brudt og der kan ikke være tale om at stole på dem.

Det er naturligvis politikerne der udtaler sig om de danske domstole.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-05-12-hjorts-kolleger-vil-se-tiltale-for-de-tager-stilling-til-immunitet

Det er da vel meget rart at føle sig værdsat og informeret. Men er det nødvendigt? Hvorfor er det relevant med “fuld åbenhed, fuld viden og fuld indsigt”? Politikerne er ikke ligefrem selv kendt for at spille med åbne kort.

Og hvis Hjort Frederiksen skal tiltales, hvorfor skal folketingsmedlemmerne, her kaldet politikerne med størst mulig foragt, så kende alle detaljer? De skal jo ikke dømme ham. De skal beslutte om hans immunitet skal fjernes, så han kan komme for en domstol.

Konklusionen må afgjort være at politikerne, skrevet med mest mulig foragt, har mistet tilliden til det danske retsvæsen. De kan ikke fjerne immuniteten på en kollega og tillade at en domstol skal vurdere om han er skyldig i en forbrydelse eller ej. Det kan da ikke være rimeligt at den mægtige tidligere minister skal behandles som et medlem af pøbelen som en ikke-politiker?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.