Årlig Stand-Up.

Liberale Nynazister har holdt årsmøde, og som sædvanlig med masser af humor. Ingen så sjov som Alex himself, manden for hvem det at skrige “Sieg Heil” på en restaurant er topmålet af underholdning.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2022-04-22-liberal-alliance-foreslaar-skattelettelser-for-100-milliarder-kroner

Vi skal fjerne topskatten, for de bredeste skuldre skal da ikke bære lige så meget som de smalleste skuldre. Selskabsskatten skal ned, jo hurtigere jo bedre. De stakkels firmaer skal da ikke betale fordi de tjener en smule almisser. Og uden tvivl står det højt på listen at få fjernet arveafgiften, så de stakkels børn af rige forældre ikke mister penge ved at arve en formue.

Til gengæld skal vi så samle penge sammen ved at bruge sund fornuft. Arne-pensionen, den der tillader nedslidte mennesker at have en alderdom med lidt værdighed, skal da væk. De folk Vannynazist omgiver sig med er jo ikke nedslidte på noget tidspunkt, så det er rent pjat. Man er da ikke nedslidt når man kan skrige “Sieg Heil” offentligt.

Dagpengeperioden skal halveres. Selvfølgelig skal det ikke gøres ved eftervederlaget som Alex og hans Partei modtager på et tidspunkt, men de grimme nassere der bliver ledige skal sandelig ikke gå hjemme med fyrstelig løn!

Ulandsbistanden skal sænkes. I dag lever folk i ulandene bedre end vi gør i Danmark, så det er da kun rimeligt at de ikke skal have. Det næste bliver vel at man gør det til en menneskerettighed at spise mad hver dag?

Godt vi har Liberal Nynazisme. Når man ser på dem, så er de en klar indikator for hvornår man er ude på et menneskeligt skråplan. Er det vigtigere at sænke selskabsskatten end at hjælpe folk i nød, så kan man næppe synke lavere, men i det mindste er der da en chance for at man er fri for at høre fra dem efter næste folketingsvalg. Og så kan Vannynazist gå hjem med sit lækre eftervederlag, fuld løn, i op til 18 måneder mens han spekulerer på hvordan man kan halvere dagpengeperioden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.