Den nemme løsning.

Folk er idioter. Det er ikke noget nyt, tværtimod. Denne gang er det så omkring mobiltelefoner.

https://www.bt.dk/politik/vilje-til-haardere-straf-for-at-sidde-med-mobilen-mens-man-koerer-bil-jeg

God ide. Straf dog de folk der udsætter andre for fare, det er der intet problem i. Men læg mærke til Mette Thiesen, Sandhedens Apostel, og hendes gode ide. Et håndfri sæt til telefonen til 50 kr? Aldrig, det kan jo ikke fåes som mærkevare. Nej, skal man bruge håndfri køber man da bare en ny bil, det er både nemmere og mere simpelt.

“Heller ikke hos Nye Borgerlige vil man stramme sig ud af problemet. Her foreslår man i stedet, at man fjerner registreringsafgiften på biler, så danskerne har mulighed for at købe en ny, sikker bil med bluetooth eller en anden håndfri mobilløsning.”

Ind i mellem kommer politikerne (ordet skrives med mest mulig foragt) med udtalelser der fortæller hvordan man på Christiansborg ikke helt er i trit med virkeligheden. Folk kører med håndholdte mobiltelefoner? Skattelettelse/afgiftslettelse, det vil løse alt. Folk kører for stærkt? Skattelettelse og gør det lovligt at køre hurtigere. Sort arbejde, især på Nordsjælland? Skattelettelse. Pernille Vermuth og hendes bande indenfor Uorden og Løgne, tilsammen kaldet Ny Borgerlige, lyder lidt som en papegøje, da de fleste problemer kan løses med skattelettelser. Og kan de ikke løses på den ene måde, så kan de løses med rendyrket racisme. Og uagtet hvad spontanskideren Lars Boje Mathiesen mener, så er definitionen på racisme at man handler udfra folks tro, politiske overbevisning eller seksuelle orientering, så når Neue Bürgerliche mener at folk fra muslimske lande skal ud/forhindres i at rejse ind, så er det racisme.

Man kan dog godt fornemme hvorfor enkelte af deres folketingsmedlemmer er rasende på verden generelt. For eksempel Lars Boje, Spontanskideren fra Christiansborg, som ikke kan få gratis rene underbukser når han “spontant skider i bukserne”. Så fremover, hvis han kommer til et indoktrineringsarrangement nær dig, så giv ham et sæt rene underbukser. Hvis vi andre spontansked i bukserne konstant ville vi også være lidt vrede på andre.

Hjælp Danmark, hjælp spontanskidere når du møder dem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.