De gode gamle dage.

Førhen kunne man altid….for det meste….ret ofte….nogen gange….ind i mellem respektere vores politikere. Og dengang kunne man også have tillid til domstolene. Det var de gode gamle dage.

https://www.bt.dk/krimi/tv-2-taber-i-hoejesteret-forbud-mod-skjulte-optagelser-var-ok

Nu falder respekten til et niveau der kun undergåes af politikerne (ordet skrives med mest mulig foragt). Hvordan i alverden kan det være imod den dementes retsfølelse at lade værgen bestemme? Hvordan kan det være sund fornuft at hun selv skal bestemme, når hun netop har en værge fordi hun er dement og ikke i stand til at bestemme. Skal kommunen så vide hvad der er bedst? Samme kommune som var skyld i det der kom frem med de skjulte optagelser?

Stop nu det pis, for at sige det på godt gammelt dansk. Den ældre dame blev behandlet meget skidt, og klager over det tog kommunen sig ikke af. Optagelserne ændrede dette, og der blev gjort noget for at forbedre forholdene.

Højesteret ved bedst, og kommunen ved bedst. Lidt ligesom Mor Mette der ved bedst, når det er for Folkesundheden! Hvor ville det være fantastisk hvis man lyttede til de ældre og de pårørende, og erkender at de ikke er der for at modarbejde den ældre i al almindelighed.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.