Den lille forskel

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-01-06-to-corona-vaccinerede-danskere-er-doede-sammenhaeng-er-mindre-sandsynlig

Det er altid trist når folk dør, og det bør afhjælpes når det kan. Men når en borger beskrives som “i en meget høj alder, som i forvejen var svækket af alderdom” dør efter at være vaccineret, er det ikke vaccinens skyld.

Dør samme borger efter at være ramt af covid 19, er det covid19’s skyld. På det tidspunkt hvor myndighederne meldte ud at X antal mennesker ikke var døde med covid19, men af den, var gennemsnitsalderen på de afdøde 82 år. Hvorfor var der ingen af dem der kunne beskrives som værende “i en meget høj alder, som i forvejen var svækket af alderdom”?

Der er en pudsig lille forskel når SSI og Lægemiddelstyrelsen skal vurdere årsager, tydeligvis.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.