Det er nemt at være SF’er

Pia Olsen Vilddyhr, frådende formand for Specielle Folkevalgte, ved bedst. I foråret skulle alt lukkes ned, for “ingen pris er for høj når det gælder menneskeliv”. Undtagen naturligvis hvis det gælder indenfor områder hvor der ikke er mediebevågenhed. Nu ved Vilddyhr så bedre end eksperterne, så SF vil gerne lukke daginstitutioner ned og beordre at færre kan mødes.

Det er nemt at være SF’er. Hvis daginstitutioner lukkes får de fri, og da ægte SF’ere er blandt de mest irriterende mennesker man kan møde er en begrænsning på at mødes op til 4 personer ikke noget der normalt påvirker dem. Ingen eksperter anbefaler det, men Mor Pia ved bedst.

Hvis nu SF ville redde liv kunne de jo starte med at kæmpe for bedre normeringer på institutioner hvor der er psykisk syge, for personalets skyld men sandelig også for de syges skyld. Udadreagerende opførsel, som for nyligt kostede en 29-årig mand livet, kunne være en smule nemmere at hjælpe med hvis man ikke sad alene med det hele, som for eksempel nattevagt. Men her er Mor Pia kold, for det vil ikke kunne skade hende på samme måde som covid 19 kan.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.