De kontantløse.

At gøre en butik kontantløs for at forhindre røverier er da nok meget fornuftigt. Trælst når digitale systemer er nede, men det må folk jo selv vælge. I forbindelse med at mange butikker vil være kontantløse om aftenen, forestillede vores erhversminister, Brian Mikkelsen, sig lige at han ville sige noget smart. Det gik ikke så godt.

“- Det giver mere sikkerhed for dem, der står i butikkerne. Der er færre røverier og mere tryghed. Og så gør det det nemmere for alle mennesker, at man ikke behøver at have kontanter liggende”, citat taget fra DR.

Lille Brian….At en butik modtager kontanter betyder ikke at man behøver at have kontanter liggende. Det betyder at der er -mulighed- for at betale med kontanter, ligesom det er muligt at betale med dankort og lignende. At begrænse betalingsmulighederne gør ikke ret meget nemmere, men selv om en butik modtager kontanter behøver folk ikke have kontanter liggende, det er ok hvis de vil bruge mobilepay eller plastik.

Hvis Brian overholdt det gode gamle princip med ikke at tale før man havde noget klogt at sige, så ville han hurtigt få titlen ‘Stumtjener’, med tanke på hvad ordet ‘minister’ engang betød.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.