De slemme ord.

I mange år har ordet ‘Solidaritet’ været kendetegnet ved kun at dække over en polsk fagforening. Ordet selv har faktisk været så ukendt at de kære fagforbund bruger ordet ‘Musketer-ed’ om deres planlagte solidaritet. Jeg er helt sikker på at vor kære Dronning er glad for fagforeningernes beskyttelse, da musketererne (oftest) var kongens soldater i fordums tid. Hvordan det er relevant i overenskomstforhandlinger er lidt en gåde, men når nu ingen kender ordet solidaritet….

Så kom 3f. Fup, Fiduser og Fisendaskere, som det står for. Sammen med resten af LO, Lukrative Opsigelsesaftaler, valgte de at skyde de andre musketerer og løbe over og logre for Kuhnau, fordi deres aftale var god nok. Og hvis det man selv kan få er ok, hvorfor skulle man så tage hensyn til andre? Musketerer, det kom LO lige pludselig i tanke om var soldater der gerne skød andre i ryggen hvis det betød de vandt et slag. Flot gået, LO.

I minder i sandhed anstændige mennesker om hvad det vil sige at være en pamper.

“- Vi har ikke ønsket at betale en ekstra pris for spisepausesikring, og vi har ikke ønsket at betale for, at andre skulle have det”, siger Dennis Kristensen. Nej, tænk hvis man skulle få besvær eller udgifter ved at udvise solidaritet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.