Glædelig 1. mig

I gamle dage, i de tider hvor politikere havde haft ærligt arbejde inden de gik ind i politik, og hvor folk mestendels var ærlige om deres gøren og laden, fejrede man 1. maj. En dag hvor man fejrede solidaritet og arbejdernes rettigheder.

I dag, 2017, har vi af vores allesammens Henrik Ass Larsen fået 1. mig. Der er ikke brug for en kampdag for andre mere. Der er ikke brug for solidaritet, og desuden er socialdemokratiet ikke et rødt parti længere. Men fridagen kan Henrik Ass godt lide, for så kigger folk ikke skævt til ham når han går på vinstue i dagtimerne. Ikke at det nogensinde har stoppet Henrik Ass.

Fra i dag er 1. mig en dag hvor vi skal tænke på hvordan verden kan forbedre sig for at gøre vores egen hverdag bedre. Det er dagen hvor vi skal finde måder at gøre hverdagen lettere for os selv, og vænne os af med at tænke på andre.

For at vise hvor alvorligt Henrik Ass tager opgaven, valgte han at holde sin ‘tale’, den irriterende skryden som fremkommer de fleste gange han åbner munden, på en vinstue uden overenskomst. Glædelig 1. mig til de ansatte, udtalte Henrik Ass til sine rocker-relaterede bekendtskaber.

I sin tale, den irriterende skryden som fremkommer de fleste gange han åbner munden, havde han 2 geniale ideer der virkeligt ville omfavne 1. mig.

Først og fremmest skulle vi fjerne alle de irriterende flygtninge fra byer hvor normale danskere går rundt. Vi skulle se mod Australien, som har denne fantastiske succes med øer hvor flygninge hverken generes af regler, sikkerhed eller lov og orden. Disse lejre har fået masser af presseomtale, og så er Henrik Ass sikker på at det er en god ide. Glædelig 1. mig til disse fejlfarvede Klynkere, udtalte Henrik Ass til sine venner i DA, deriblandt Sorte Neergaard.

Dernæst skulle vi se mod Canada. Det er altid en god ide, for fra de fleste steder i Danmark vil det betyde at man vender røven mod Christiansborg, røvhullernes stamværtshus. Men i Canada kan man tage ud til en flygtningelejr og vælge den arbejdskraft man har brug for. Det er ligesom Ikea, bare uden alle de irriterende møbler, udtalte Henrik Ass til sine venner i Nye Borgerlige.

Så for at opsummere Henrik Ass’ nye helligdag, 1. mig :

Vi skal blæse på ordentlige forhold for andre, såsom manglende overenskomst, bare vi nyder at handle der.

Vi skal sende flygtningene ud på øde øer så vi ikke skal spilde penge på at hjælpe dem.

Vi skal se på dem som en handelsvare, hvor vi kan sortere dem efter uddannelser, ikke efter om de har brug for hjælp.

Nye toner fra socialdemokratiets ydre svinehund, og uanset hvad Mette Badebold Frederiksen siger, så er det udtalelser fra deres egen Gruppenführer, så det er jo ikke holdninger uden bund i partiet.

Til alle jer svage klynkere : Glædelig 1. mig fra Henrik Ass Larsen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.