Sukker og øl.

2 faste elementer i Venstres gruppeværelse, ifølge anonyme kilder. Og ikke i begrænsede mængder. De har nemlig meget at fejre inde hos mandfolkene i Venstre, danmarks Liberale parti. Senest fik deres formiddagskage lidt mere medieomtale end normalt, da Inger Støjmere stolt viste den fine kage frem på fotos. 50 stramninger på udlændingeområdet. Det er sør’me noget at være stolt af.

En neger der arbejdede for meget under sit ophold i Danmark : Ud!

En lille pige (Im) der mistede sin far : Ud!

17-årig pige i gymnasiet, med 12 i mundtlig dansk og 12 i samfundsfag : Ud!

Man ser bare kagerne hobe sig op hos Inger. Hvordan skal en tyrkisk pige med kun 12 i dansk og 12 i samfundsfag dog nogensinde kunne integrere sig i Danmark? Hun ønsker jo tydeligvis ikke at være en del af samfundet på nogen måde. Kage til Venstre, og masser af det.

Så kommer vi til øllet. Ikke det tynde øl, men Lars Lokke, den tykke øl. Når Lokke fester og andre betaler, så skal der drikkes igennem. Og det gør rigtige mandfolk. Rigtige mandfolk som ikke rammes af Ingers stramninger.

Mandfolk som Gimi Levakovic, som ihvertfald aldrig kommer til at lave samfundsundergravende arbejde som at få 12-taller i samfundsfag eller arbejde for meget. Gimi er et mandfolk som Lars Lokke tit har sagt han ville ønske han kunne drikke øl med. Under meget private samtaler afsløres det at Lokke tror på at mandigheden kunne smitte lidt af, igen fra anonyme kilder.

Danny Abdalla, tidligere formand for Den Internationale Klub, en klub for mandfolk ifølge Lars Lokke (igen citeret fra anonyme kilder). En mønsterborger med kun enkelte domme for narkohandel, vold og afpresning. Og helt uden intentioner om at lære om samfundsfag eller arbejde for meget.

Der er faktisk utroligt mange mandfolk der ikke rammes af Ingers stramninger, og det betyder masser af sukker og øl til pamperne ved Venstre. Bemærk hvordan Lokke har travlt med at forklare at Inger selvfølgelig selv har betalt den seneste kage. I ethvert andet parti ville dette have været en selvfølge.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.