Joachim’s Jokken Rundt.

Lille Joachim Trump, vraget af alle andre end vælgerne tilsyneladende, bliver ikke minister. Endnu, ihvertfald. Det kan man læse på DR’s hjemmeside.

http://www.dr.dk/nyheder/politik/joachim-b-olsen-blev-ringet-op-men-fik-ingen-ministerpost

Det er undeholdende, og giver håb for fremtiden at han ikke skal være minister. Men læs det lige igen. Lille Joachim Trump er sur, og kalder sin egen partileder en løgnhals. For som JT siger, “Alle de politikere, der påstår, de ikke vil være ministre, lyver”. Og Anders Mæh-muelsen ville helt sikkert ikke være minister efter forrige valg (sidste valg var det hemmelige reelle valg der fandt sted i Mæh-muelsens hoved). Hvorfor JT ikke valgte at kalde Mæh-muelsen løgner dengang må stå hen i det uvisse, men et seriøst gæt er at han er meget, meget sur.

Jeg mente det samme i går, som jeg mener i dag. Sådan har vi det allesammen – også dem, der er blevet valgt som ministre.” Det er da godt han ikke mener det samme som han mente for 2 uger siden, for dengang var det eneste rigtige et valg eller 5% topskattelettelse. Noget som allesammen mente, også dem der er valgt som ministre. Som deres idoler, Tea Party bevægelsen, er Liberal Saxo bank allerede ved at ændre fakta. De har pludselig aldrig nogensinde ment at 5 procent topskattelettelser var et ultimativt krav. Det var et minimum. Men idag har Mæh-muelsen lært man ikke kommer langt med ultimative krav, selv om han ikke kom med et ultimativt krav. Indflydelse kom til dem der stod udenfor regeringen, ihvertfald indtil de blev indbudt til at deltage i regeringen. Og Mæh-muelsen mener at Joachim Trump gør det fantastisk godt. Så godt at en tidligere plejehjemsleder, uden politisk erfaring og ikke engang valgt til folketinget, bliver en bedre minister end Joachim Trump. Sikken en tillidserklæring.

“- Jeg får nogle flere poster og ser frem til at komme helt ind i maskinrummet i toppen af dansk politik” Ja, det er der regeringens ministre er….Du blev ikke minister, Joachim Trump. Du blev vraget. Selv ikke-folkevalgte uden din (trods alt) erfaring som politiker bliver bedømt bedre end du gør, endda af din egen formand. Det er ok, Joachim, vi forstår godt at du begynder at kalde Mæh-muelsen en løgnhals. Bitterheden vil vokse, og du vil nok snart begynde at kalde ham endnu flere ting, men det er naturligt. Det er aldrig sjovt at blive kaldt en taber af sin chef, uanset hvor godt pakket det bliver pakket ind.

Og den sjoveste bemærking? “- Jeg kunne ikke se, at man kunne have lagt kabalen anderledes.” Du mener, ikke udover at bruge de folk der er valgt til folketinget som ministre, hvis der havde været nok kompetente personer iblandt dem?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.