Intet dansk sprog, intet problem.

Berlingske.dk, en uophørlig kilde til evige visdomsord. Selv Adolf Day har sin egen blog derinde, hvilket har medvirket til adskillige morsomme anekdoter om Adolf og hans tvangstanker.

Nu er det så flygtningene (igen-igen), der er et emne. Først og fremmest er der Camilla, som er headhunter. En uuddannet stakkel, der må hutle sig gennem tilværelsen på jagt efter menneskekød og trofæer for at øge sin status i stammen. Eller også er hun rekrutteringsmedarbejder, hvilket da nok ville være at foretrække. Titlerne lyder bare så meget federe og mere stilfulde…undskyld, mere advanced and stylish, på engelsk.

http://www.b.dk/kommentarer/vi-vil-have-kolleger-der-taler-dansk

Camillas stammes problem er ikke manglen på hoveder at jage, problemet er at danskerne er så snæversynede at de foretrækker den totalt umoderne kommunikationsplatform kendt som ‘Dansk’. Altså, hvor utrendy can man get? Camilla selv har, med sine enorme internationale forpligtelser og kontakter, deltaget i landskåringen af Entrepreneur of the Year, det de totalt umoderne humans ville kalde “Årets Iværksætter”. Dette vidner om en kæmpe class ved denne moderne lady.

Men fordi “Arbejdsgiverne vægrer sig simpelthen ved at hyre udlændinge, som ikke magter et så flydende dansk, at snakken hen over skrivebordet eller frokostsandwichen glider ubesværet.” Så løsningen er enkel : Afskaf dansk. Camilla selv kan endda bevidne at der er adskillige virksomheder i udlandet der klarer sig ganske udemærket uden at bruge dansk overhovedet, er jeg sikker på. Eller også skulle man afskaffe frokost, det er alligevel et totalt waste of time når man bare snakker dansk over en sandwich. Vi skal være stylish, international and proactive, even i vores pauser.

“Hvis vi indfører engelsk som standard på arbejdspladsen, åbner vi for helt nye muligheder, markedsmæssigt, socialt og kompetencemæssigt. Vi bliver internationale.”, lyder det med real excitement fra denne stylish lady. Ja, jeg er da faktisk helt sikker på at Camilla, the classy lady, helst så at man ikke flagede med nordiske flag. Det er jo ren frokostsandwichracisme at flage med kristne symboler!

Dernæst kommer så ISS, dansk flagskib indenfor udnyttelse af lavtlønnede. De vil gerne have folk der ikke taler dansk. Få af deres ansatte taler faktisk dansk, men de lærer allesammen en hel masse dansk ved at arbejde sammen med andre der heller ikke kan dansk.

http://www.politiko.dk/nyheder/rengoeringsgigant-giv-os-flygtningene-saa-hurtigt-som-muligt

“Hos ISS fortæller Lotte Hjortlund Andersen, at det kan være tæt på skadeligt, hvis der går lang tid fra ankomst til job”. Ja, ifølge Lotte stiger risikoen for organiseret arbejdskraft betragteligt, jo længere tid der går fra ankomst til job. Og når det nu er sandt at de der slet ikke taler dansk aldrig går til fagforeningen med klager, så er den indlysende konklusion for Lotte jo at det danske sprog er en stærkt medvirkende faktor i arbejdsmarkedskonflikter.

Mere end 90% af alle arbejdsmarkedskonflikter i Danmark har haft en klar overvægt af dansktalende på begge sider af konflikten. Derfor kan vi nu predicte at Hjotte Lortlund og rekrutteringsmedarbejderen Camilla slår sig sammen og kræver at engelsk og Headhuntersk bliver de almindelige sprog for alle ansatte, undtagen når det drejer sig om klager. Disse bør udformes og indgives på den sprogstamme der er fjernest fra den ansattes naturlige sprog. Så skal de nok få gjort en ende på det danske sprog, de danske rettigheder og enhver form for udgift ved at lære kommende borgere at kommunikere på det sprog der oftest (men tåbeligt nok) tales i det land de gerne vil opholde sig i.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til stylish lady Camilla and her associate pal, Hjotte Lortlund, for at gøre deres yderste for at skabe en dag hvor selv de mest rabiate Saxo Bank ansatte, Anders Dumuelsen og Joachim B Dumsen, får svært ved at tale af bare begejstring.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.