Vi hader dem -så- meget! Del 1.

Vi hader dem. Skadedyr, samfundsnassere på en endnu værre måde end arbejdsløse, smittespredere der garanteret bare er her for at tigge penge og begå terror.

Flygtninge. Alene ordet er nok til at anstændige mennesker vender blikket bort for dog trods alt at skjule den foragt de føler for undermenneskerne. De små brune tiggere, der begår kriminalitet overalt hvor de kommer frem, mens de åbenlyst spreder propaganda for Islamisk Stat, mens de skyder dansende gæster i Paris.

En af disse små brune hedder Latifa Ljørring, og er såmænd byrådsmedlem i Greve, samme by som Jonni Hansen kom fra. Latifa er en god lille brun nasser, for hun er medlem af venstre og har en hel masse holdninger til disse små brune smittespredere. Ganske pudsigt, egentligt, men det kommer vi til. Latifa har skrevet i Berlingske, under teksten “Vågn dog op”.

http://www.b.dk/kommentarer/vaagn-dog-op-siger-jeg-bare

Fanatismen passer helt fint med andre publikationer ved navn Vågn Op, og Latifa mener at vi er ved at afskaffe Danmark som nation.

“Men hvor langt skal vi ud, før det står klart for magthaverne, at Europa er på vej mod helvedes forgård på grund af en massiv, ikke-vestlig indvandring? Hvor meget mere dokumentation skal der på bordet, før det bliver bredt anerkendt, at den fortsatte ikke-vestlige indvandring, især af muslimer, er særdeles problematisk for vores samfund?”

Latifa, lille og brun, lægger sandelig ikke fingrene imellem. De modbydelige smittespredere, jødern…undskyld, muslimerne, introducerer Helvedes Forgård ved deres blotte tilstedeværelse. Ingen undtagelser, ingen forglemmelser. Er du ikke-vestlig indvandrer, er du et forvarsel om satans ankomst. Rimeligt kontant, selv for en venstre politiker (ordet udtalt med mest mulig foragt). Jeg tror ikke nogen er uenige i at det skaber problemer med en massiv indvandring, men er det kun Venstre der ser nedskæringer på hjælp til flygtninge i nærområderne som en løsning på at skabe færre flygtninge?

“Men sandheden er, at der kommer flere og flere til Danmark, der ikke har den fredelige og fordragelige udlægning af islam med sig i bagagen. Så de radikale muslimer er ikke længere få, men snarere mange! Alligevel insisterer visse politikere og meningsdannere fortsat på at kalde dem få. Hvorfor?”

Latifa snyder i skat, er sin kæreste utro og sparker katte hun passerer på gaden. Ja, jeg kan godt nok ikke dokumentere det, men jeg er helt sikker på det, hvilket gør det sandt. Ligesom Latifa er helt sikker på at det næsten er et flertal af muslimske indvandrere der ønsker vold og mord, hun ønsker bare ikke at dokumentere det. Hvorfor?

“Vågn dog op, siger jeg bare! Se nu realiteterne i øjnene og støt op om vores integrationsministers stramninger, der er yderst nødvendige, hvis vi skal værne om vores værdier, traditioner, love og normer. For fremtidens Danmark er vores valg, og det valg skal træffes nu.”

Af ren nysgerrighed : Hvor mange år tilbragte du i Danmark før du tog de ‘danske værdier’ og gjorde dem til dine egne? Hvor mange år for du gjorde danske traditioner til dine egne? Hvor mange år før danske normer blev dine? Ja, medmindre det altsammen var fra den første dag du satte fod i Danmark, så skal du nok også give andre tilflyttere lidt tid til at vænne sig til et nyt land, nye traditioner og nye normer. Det sker ikke på en dag, så tag lige og vågn op, siger jeg bare!

“Jeg har sagt det før, men jeg gentager gerne det vigtige budskab: Vi er altså ude i en de facto afskaffelse af Danmark som nation, hvor det danske folk, der har udviklet og defineret sig gennem tusinder af år, vil blive kastet på tidens mødding.”

En løgn, gentaget nok gange, bliver ikke en sandhed. Heller ikke selv om det drejer sig om ‘fuldt finansierede skattelettelser’, masseødelæggelsesvåben eller spådomme om at Danmark bliver kastet på en mødding. Du behøver ikke gentage det yderligere, Latifa.

“Vi narrer os selv, hvis vi tror, at de mennesker, der havner her, rejser frivilligt hjem igen efter krigens afslutning – for det gør de ikke!”

Taler du af egen erfaring, Latifa? Eller har du gjort Danmark til dit hjem, men ønsker ikke at andre skal få den mulighed?

“Jeg er godt klar over, at nyttejob og arbejde med betaling under den nuværende mindsteløn altid møder massiv modstand hos partierne på venstrefløjen og giver anledning til dybe panderynker i fagbevægelsen! Men jeg ved af egen erfaring, hvor afgørende det er at få fodfæste på arbejdsmarkedet.”

Og der kom den så. Varslet, bebudelsen, forkyndelsen. Forklaringen på hvorfor mindstelønnen skal sænkes så alle ærlige venstre politikere (begge to) kan hyre folk i nyttejob til billige penge. Hvilket arbejdsmarked fik du fodfæste på, Latifa? Et underbetalt arbejdsmarked, eller et hvor du fik samme løn som dine kolleger? Lige løn for lige arbejde. Det betyder at nyttejobs der medvirker til at sænke mindstelønnen i Danmark ikke er en god ting for nogen som helst af de punkter du selv lige nævnte du ville beskytte, hverken vore værdier, traditioner, normer eller love. Men din trang til at værne om danske værdier er nok nærmere et værn for venstres værdier, nemlig at pisse på arbejderne og snyde flest muligt for mest muligt. Din formand må være et stort idol for dig.

Latifa er jo ikke værre eller bedre end så mange andre politikere. Men hvorfor skal man altid sparke nedad? Hvorfor er der det blinde punkt der gør det umuligt at se at hvis vi ikke vil forsøge at hjælpe folk hvor de bor, så kommer de hen hvor de tror de kan få hjælp. Det er ikke magi, det er ikke en overraskelse, det er sund logik. Jeg mener bestemt heller ikke at det gør gavn at åbne landets grænser og byde alle og enhver velkommen. Men det hjælper heller ikke at snakke om afgiftslettelser på dyre biler samtidig med at man fortæller vi ikke har råd til at hjælpe flygtninge i nærområderne. Men Venstre ved du hvor du har, modsat sund fornuft og eftertænksomhed.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.