“Det er ikke vores skyld!”

Socialdemokraterne, det nye blå indenfor dansk politik, har et medlemsblad forklædt som en netavis. Med vanlig sans for mangel på respekt for store danskere hedder dette medlemsblad ‘piopio.dk’.

Dem der ikke kender Louis Pio kan man kun sige ‘spørg Google’. Pio var en stor mand, med store idealer, og han stod ved dem.

Men undergrundsbladet Piopio er en helt anden historie. De er nemlig opmærksomme på den største fare mod alle politikere, nemlig Poul Madsen, manden som er afhængig af politikerleden. Eller rettere, ‘poltikkerleden’, som de så flot kalder det. I deres angreb mod pressen, uden tvivl kaldt ‘operation nul felj’ internt hos socialdemokraterne, kaster de sig frådende over de måder hvorpå pressen, især ekstra bladet, skaber politikerleden.

Det seneste angreb er en foragt over hvordan EB opfinder historier for at skabe politikerlede, denne gang ved løgnagtigt at fortælle at udover sin fede hyre og alt fryns skal Mette Skrighøjest Frederiksen nu også have parti-betalt bil med chauffør. Parti betalt, men nu er det statskassen der finansierer en hel del af partiet, hvilket gør det til en skatteyder betalt ting.

“Det journalistiske ‘grave-arbejde’, som i denne omgang er foretaget Janus Østergaard og James Kristoffer Miles, har med andre ord fundet en masse offentlige kilder frem og kan på den baggrund afsløre, at Mette Frederiksen er både folketingsmedlem og partiformand. Det må være en af historiens tydeligste anti-nyheder. Der er absolut intet nyt i den historie.”

Citat : Piopio.dk, publikation så tåbelig at det smerter selv Julius Streicher.

PioPio forarges over at man i en artikel beskriver hvem artiklen omhandler? De piver over at man skriver hvad Mette Skrighøjere formodes at arbejde som? Hvor foragteligt, hvor vulgært og hvor ækelt. Det er bare så forkert at være grundig, og det er ihvertfald aldrig nogensinde noget man vil se piopio gøre. Man kunne da i det mindste anonymisere formanden for liste A, sådan som hendes ‘politik’ gennem flere år har forsøgt at gøre det.

“Men sandheden er jo nok, at det netop er aviser som Ekstra Bladet selv, der både skaber og lever af politikerleden.”

Igen, citat fra piopio.dk. Og atter et eksempel på hvordan man mister enhver kritisk sans og sund fornuft når man først begynder at beskæftige sig med politik. Skaber EB politikerlede? Eller skaber politikerne det selv ved deres gerninger?

Mette Skrighøjere får, udover alt andet, fri bil med chauffør. Kan det skabe politikerlede?

Jeppe Kofoed, 34-årig politiker som dyrker sex med en 15-årig pige til et politisk arrangement. Kan det skabe politikerlede?

Gåsedronningen som brugte 3 uger på at formulere et regeringsgrundlag som grundlæggende pissede på alle løfter hun havde afgivet i valgkampen. Kan det skabe politikerlede?

Morten Nødskov, som skaber begrebet ‘bødløgn’? Eller Bødskov der skaber begrebet ‘nødløgn’. Kan det skabe politikerlede?

Bjarne Dumydon, socialdemokraten som forvandlede et tidligere rødt parti til et komplet midterparti. Kan det skabe politikerlede?

Mette Gjerskov som mener at det er ret og rimeligt at skatteyderne betaler hendes rygekabine så hun er fri for at gå udenfor når hun vil ryge. Kan det skabe politikerlede?

Dan Jørgensen, der som minister ignorerede alle reelle problemer for at finde danskernes nationalret. Kan det skabe politikerlede?

Piopio.dk er ligeså begavet som Das Partei, og hvis man vil bekæmpe politikerleden så kunne man jo starte med at finde politikere med sund fornuft. Næste leder fra piopio.dk vil uden tvivl være et billede af Poul Madsen, chefredaktør på ekstra bladet, med den pistol han har brugt til at tvinge de stakkels socialdemokrater til at gøre dumme ting.

Louis Pio var en stor mand, lad os ikke længere vanære ham ved at misbruge navnet til et socialdemokratisk medlemsblad. Hvis den gamle legende, hvori Louis Pio roterer i sin grav hver gang en socialdemokrat glemmer sin røde baggrund, er sand, så er det nok heller ikke helt forkert at indrømme at han nu kaldes Rotor Pio, og bruges som superventilator i Himlen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.