Logikken der udvandrede

Atter en lille strøtanke omkring dagpengekommissionens arbejde. Som det ser ud anbefales en 3-årig periode med dagpenge, dog skal der være 2 karensdage pr. kvartal. Disse dage er tilsyneladende dage hvor den arbejdsløse skal reflektere over hvad det vil sige at være en nassende klynker, og tænke lidt over hvor stor en taber han eller hun er. Faste anbefales, ligesom man bør slukke for varmen og måske overnatte hos familien. Det er dage hvor denne kommission mener at arbejdsløse ikke behøver penge.

Dette indfald eller anfald, afhængig af øjnene der ser, er for at give de arbejdsløse et lille skub, ifølge kommissionens formand. Det er jo nødvendigt, for ellers vil disse Klynkere, som Mesteren kalder dem, bare drive og dase for deres kæmpe lønninger som betales af ærlige arbejdende folk. Uden disse karensdage ville de bare sidde på deres flade i 3 år og ikke gide at arbejde.

En politikers eftervederlag er på maksimalt 2 år. En minister får eftervederlag i form af sin ministerløn i op til 3 år efter at vedkommende er stoppet som minister. Minimum 18 måneder.

Hvor mange karensdage skal politikere på eftervederlag have? Hvorfor behøver de ikke det der lille skub, som kommissionens formand mener er så vigtig? Politikere på eftervederlag skal hverken reflektere over noget som helst eller stå til ansvar overfor noget som helst.

Igen kunne man komme med en masse grimme tillægsord omkring disse såkaldte mennesker, men vi vil nøjes med at bruge det nye ‘superbandeord’. Sikke en flok politikere.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.