Det menneskelige skjold.

Vores nye forsvarsminister er et pragtfuldt eksemplar på politikere, især venstre politikere. Hvem har ikke bemærket hvordan Lokke får et skattefrit beløb årligt til småudgifter, såsom kaffe på turen, men alligevel får en kvittering på….netop : Kaffe på turen, så han kan få pengene refunderet.

Men 800.000 som løn fra regionen efter fratrædelsen fra samme region? Bemærk de 2 standardtaktikker. “Alle regler er fulgt”, som sammen med “De andre gør det samme” er standardsvaret for : Jeg ved godt jeg er et grådigt pampersvin, men jeg overtræder ikke nogen regler så I kan ikke gøre noget ved det, Ha!

Anden taktik er tavshed. “Skal reglerne så ændres?” Tavshed. “Er reglerne rimelige?” Tavshed. Eller rettere, fløjtende foragt for andres penge. Faktisk som de fleste rigtige mænd i venstre, inkluderende ‘Den nye Sherif’, som Søren Svind kaldte sig selv. Snart vil København ændre navn til Nottingham, må man antage, hvis han vil identificere sig med en sherif som alle kender.

Og jeg tøver ikke med at kalde Carl Carl Holst Holst, dobbeltnavn for dobbeltbetaling, for et ækelt pampersvin. Uagtet hvor mange regler han overholder, uagtet hvor meget han har retten på sin side, så tager han 800.000 kr fra regionen. Regionen, som er den del af regimet som formodes at tage sig af sundhedsvæsenet. Regionen, som ligesom resten af regimet er betalt af skatteyderne.

Ja, det er muligt reglerne er sådan. Ja, det er muligt det er en del af din løn. Men skulle vi så ikke spørge dem der betaler din løn om det skal ændres? Det vil sige vælgerne. Et pampersvin kendetegnes ved at al sund fornuft er borte, så længe der er penge, goder eller bare omtale at score. Carl Carl Holst Holst er et pragteksemplar på et sådant eksemplar, der ikke tøver med at være medlem af et parti som halverer dagpengeperioden fordi ‘offentlige ydelser holder folk fast i arbejdsløshed og motiverer dem ikke til at søge arbejde’. Eftervederlag, efterløn, politikerløn med tillæg, næ alle disse ting er blot motiverende for at gøre et ordentligt stykke arbejde, den holder skam ikke pampersvinene fast i nogen arbejdsløshed.

Carl Carl Holst Holst, måtte du få løn som fortjent. Du ville have 14 dage til at betale girokortet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.