Pest eller pest.

Valget blev overstået, Mike Legarth forsvandt og forbedrede dermed det politiske klima betragteligt, og tilsyneladende får vi ny statsminister.

Og alt var det samme som igår, og alt vil være det samme i morgen. Undtagen, selvfølgelig, hvis Lokke vil have hævn for alle ydmygelserne. Hævn for den manglende respekt, hævn for at venstre ikke længere er størst, hævn for at være blevet afsløret som manden der ikke føler sig ansvarlig for at betale egen beklædning.

Og der er desværre en perfekt hævn som lille Lokke kan tage over alle de væmmelige danskere der ikke har vist ham den fornødne respekt. En hævn alle disse Klynkere sent vil glemme, og som vil huskes i de næste 100 år som tegn på hvad der sker når man ikke udviser passende respekt for statsmænd som Lokke.

En V-LA regering.

Alene sætningen bør give alle fornuftige mennesker kuldegysninger.

Villum Christensen som miljøminister.

Anders Samuelsen som finansminister.

Joachim B. Olsen som beskæftigelsesminister.

Så bliver det faktisk ikke værre.

Så kære, søde rare Lokke. Undskyld. Undskyld for alle de grimme ting vi har sagt, skrevet og bevidnet. Undskyld for at du blev afsløret i at rage alt til dig, undskyld vi udstillede din arrogance da du mente man måske kunne få et par sko for 2000 kr, undskyld for at vi ikke så din storhed, dit format og dit generøse drukfældige sind. Undskyld. Nævn din pris for at holde Liberal Saxo Alliance udenfor indflydelse, og vi betaler. Helt uden at tøve.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.