Idiotfrit Danmark

Der må startes en ny forening. Idiotfrit Danmark. Når man læser og hører nyheder bombarderes vi med idioti, som ingen mening giver og som ingen plads har i virkelighedens verden. Idiotfrit Danmark vil arbejde for at idioter bliver sendt ud af landet eller aflivet humant. Og de 5000 af os der bliver tilbage vil have det ret godt, tror jeg. Tillad mig at komme med et par eksempler :

Robert Vestergaard Olsen. Formand for ulvefrit Danmark. Og idiot. Manden vil have alle ulve ud af Danmark, hvilket han er i sin ret til at mene. Men hans udtalelser alene gør at han er den første vi smider ud når Idiotfrit Danmark får magt som den allerede har agt. “Vidner har set ulve blive sat ud i Danmark”. Ja, for skumle typer har kidnappet ulve i Tyskland og sat dem ud på torvet i flere større danske byer for at få flest mulige vidner, ikke sandt? Og senere trækker manden så lidt i land, for pludselig er det “Velbegrundede mistanker fra pålidelige mennesker”. Først og fremmest tillader jeg mig at tvivle på at Robert taler med ret mange pålidelige mennesker, og sekundært så vil jeg da gerne vide hvad der gør mistankerne velbegrundede?

Jeg mener at folk som Robert er sat ud i Danmark. Det er en velbegrundet mistanke, da Darwin’s lov sikrer at idioter ikke videregiver sine gener, takket være evolutionen. Vi har haft en del tusinde år til at fjerne idiot-genet, hvilket er lykkedes da der ellers ikke var danskere tilbage. Derfor kan Robert ikke være født her. Han må være sat ud i Danmark, det har jeg hørt fra flere pålidelige kilder.

Og sidst men ikke mindst, så er Roberts hovedargument at der ikke har været ulve i Danmark i 200 år, derfor skal de heller ikke være her nu. Den vil jeg gerne lige returnere : Der har ikke været en Robert Vestergaard Olsen i mere end 5000 år, derfor skal han heller ikke være her nu.

Carl Holst, formand for regionsrådet i Region Syddanmark. Fantastisk mand, denne Carl. Akutpakken havde den (svagt begavede) ide at hvis et job blev opslået som akutjob ville der blive givet fortrinsret til folk der var ved at ryge ud af dagpengesystemet. Om det er godt eller skidt er så en helt anden ting. Men Carl, derimod, ved meget bedre. Adspurgt om det ikke er skidt at der kun er givet 191 job ud af 5000 akutjob til folk der var ved at ryge ud af dagpengesystemet, svarede cloge Carl : “Vi har slået stillingerne op som vi skulle, og ansat den bedst kvalificerede”. Det giver god mening, det er jeg enig med ham i. Men hvorfor er de jobs så slået op som akutjob? Ifølge Carl Holst er akutjob en måde at slå stillinger op på, andet betyder det ikke. Ingen er forpligtet ud over deres evner, så fremover må man erklære at Carl ikke længere er forpligtet til at udtale sig om emner der overstiger kompleksiteten i mudder.

Joachim B. Olsen. B for idiot, må man antage. Denne usympatiske mand, i godt selskab med ligeså usympatiske mænd som Anders “Jeg finansierer narkobagmænd” Samuelsen og Simon “Jeg stikker min formand i ryggen når jeg rejser til USA, så jeg ikke kan udtale mig” Ammitzbøl, udtaler sig igen om ting han ikke har forstand på. Fair nok, hvis han ikke måtte det ville folk jo antage manden var stum. Hans seneste geniale påhit er den nye arbejdsmarkedsydelse.

“- Lad os nu være helt ærlige. Chancen for at dem, som nu står til at falde ud af dagpengesystemet reelt står til rådighed for arbejdsmarkedet er forsvindende lille. Men klynker man længe nok i Danmark, så er der altid en velmenende Socialdemokrat som står klar men en check!…….ingen kvaler, naboen betaler!”, udtaler Joachim.

Der er så lige 2 ting der springer i øjnene der. Først og fremmest, hvis Joachim for en gangs skyld har ret, og at de fleste som er ved at falde ud af dagpengesystemet ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, hvad så? Er det fordi de er syge, så skal de vel stadigt hjælpes? Og hvor har han sine oplysninger fra? Fra Saxo Alliance’s nyhedsbrev, eller?

Og sekundært, kunne vi ikke få oplyst hvor meget den engang unge Joachim B. Olsen modtog i støtte fra Team Danmark og andre organisationer som naboen betaler til? Og kunne vi få oplyst hvilket part udbetaleren tilhørte?

Joachims nye legekammerat i ‘Usympatisk Beredskabskreds”, Zenia Stampe, er også kommet med en genial udtalelse. Hendes gratis arbejdskraft, som de fleste vel nok har hørt om, er dybt forkastelig. Men hendes forsvar for denne er genial. Læs blot disse udtalelser :

“- Det er jo en, der arbejder sammen MED mig og ikke under mig, og vedkommende kan jo gå ud af døren, når han eller hun vil. Det, der er attraktivt ved det her, er, at folk får lov til at gøre en forskel, og det synes jeg, er et godt tilbud. En spejderleder eller en håndboldtræner får da heller ikke løn”, siger hun.

Så når vedkommende arbejder sammen MED dig, og ikke under dig, så er det ikke en du bare kan fyre/bede om at gå? Og hvis det er, så kan vedkommende vel også fyre dig, siden han/hun ikke er under dig, men ligestillet med dig? Og vedkommende kan bare gå ud af døren…..Ja, hvis ikke, så var det jo slavehandel. Næste argument af denne art vil vel være at vedkommende endda må gå på toilettet eller ånde i ‘arbejdstiden’. Og at sammenligne en gratis arbejdskraft for Zenia med en spejderleder eller en håndboldtræner, det er da toppen. En spejdeleder eller håndboldtræner arbejder med unge mennesker, og yder noget for at disse unge mennesker kan lære at have det sjovt, respektere andre, og har noget at give sig til. Alle tre ting noget som det har vist sig umuligt at lære Zenia Stampe. Men det kunne være sjovt hvor hun ser ligheden mellem hendes ulønnede arbejdskraft og så en spejderleder eller en håndboldtræner.

Til sidst en lille reminder om den nylige kåring :

Kim ‘Bestikmignu’ Christiansen, fra Dansk Folkeparti, danmarks mest uærlige politiker og pt. den grådigste person i folketinget. Lad os nu se om ikke denne sag får lov til ligeså stille at dø ud, for han gør jo sikkert ikke noget andet end alle de andre gør, han blev bare afsløret. (se “Vi gør børn fortræd, 25/3 2013)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *