Vi gør børn fortræd.

Denne dramatiske overskrift er nu ikke noget der har med børnemishandling eller vanrøgt at gøre. Og dog, måske vanrøgt. For hvad kan man ellers kalde det, når politik nu er noget der forhindrer børn i at færdiggøre deres uddannelser?

Der er mange regler på kontanthjælpsområdet, og endnu flere der hele tiden bliver meldt ændret. Men unge under er bestemt alder, vistnok 30, kan ikke få kontanthjælp, for de skal tage en uddannelse. Men hvorfor gælder det samme ikke politikerne? Hvorfor siger man ikke at de skal tage en uddannelse inden de træder ind i politik, ellers kan de ikke få andet end SU? Tilstået, det er et lidt sært forslag, men hvis prioriteten er at alle unge skal tage en uddannelse, hvorfor skåner man så de mest uærlige af dem? Jeg vil så gerne møde en politiker der har et klart og fast standpunkt, nemlig at de regler man vedtager for pøbelen skal også gælde for folketinget. Hvorfor skal folkevalgte der ikke har færdiggjort en uddannelse ikke have lavere løn indtil de færdiggør deres uddannelse? Politik er en magnet for grådige svin, men lad dem dog i det mindste få en chance for at færdiggøre deres uddannelse først, så de har bare en lille smule kvalifikationer når de en dag trækker snabelen op af den offentlige kasse. Ellers gør vi børn fortræd.

Når det motivere folk at komme i arbejde fordi man halverer deres dagpengeperiode, hvorfor gælder det så ikke politikerne? Venstre folk udtaler glade og lykkelige at det er en god ændring, for en alt for lang dagpengeperiode fastholder folk i ledighed. Hvorfor i alverdens riger og lande gælder dette så ikke for folketingspolitikere? Hvorfor er deres eftervederlag ikke halveret? Det er jo ikke noget der skal gøres for at skade dem, det er for  ikke at fastholde dem i ledighed, selvfølgelig. Kom med et eneste argument som er brugt for at retfærdiggøre dagpengeperiodens halvering, og jeg vover at påstå at det samme argument gælder for en halvering af eftervederlaget. For de af Jer der er i tvivl, så er eftervederlag den sidste chance folketingets politikere har for at dyppe snabelen i den offentlige kasse inden de skal ud og være tv-værter eller skribenter. Når man stopper i folketinget, så får man eftervederlag i op til 2 år. Det første år får man uanset hvor mange andre penge man tjener, det andet år får man modregnet en eventuel løn fra andre steder. Hvorfor fastholder denne regel ikke tidligere folketingsmedlemmer i ledighed? Hvad adskiller eftervederlaget fra dagpengene (udover at eftervederlaget selvfølgelig er mere end 6 gange så højt)? Det sjove er at eftervederlaget forsvares med at det er nødvendigt, da en folketingspolitiker aldrig ved om de ryger ud ved et valg eller ej, dvs. bliver ‘fyret’ med kort varsel. I modsætning til almindelige lønmodtagere, må man så antage at de mener.

Så kan vi idag også præsentere en ny titel. En titel man får svært ved at vinde, for den første vinder er så suveræn at det må siges at skulle kræve en kæmpe indsats for at slå ham. Byd velkommen til Kom Christiansen, fra Dansk Folkeparti. Ikke alene modtager han bestikkelse i form af firmaer indenfor hans ordførerskab, som handler stort ind hos hans kones firma. Nej, denne bestikkelse er ikke nok. Han skriver til firmaerne og spørger efter gratis gaver. Dette er, uden sidestykke, det mest grådige og svinske der endnu er afsløret omkring bestikkelse. I år, altså. Der er den mulighed at forespørgslen kunne være foretaget for at promovere det firma man henvender sig til, men nej. Det Kim Bestikmignu har bedt om, er billetter fra DSB, til hans datter og hendes venner/kolleger. Det betyder at det adspurgte firma ikke får nogen reklameværdi, og ikke får nogen omtale (her antager vi at Kim Bestikmignu følger de normale spilleregler for bestikkelse og ikke ville henvende sig til aviser for at prale med aftalen), det får kun goodwill hos en trafikordfører. Det vil sige, den rene og ærlige definition på bestikkelse.

Man kan så sige at der er 2 muligheder tilbage : Den ene er at han skriver til mange firmaer for at få gratis ting, ikke kun firmaer der er beskæftiget indenfor det hans ordførerskab dækker (transportordfører der vil have gratis billetter til datteren fra DSB), hvilket gør ham til et grådigt svin, udover Danmarks Mest Bestukne Politiker. Eller også har han kun skrevet til DSB, hvilket betyder at han kun henvender sig til firmaer der arbejder indenfor de områder han er ordfører for. Hvilket gør det til en meget, meget direkte bestikkelses sag. Der er faktisk ikke andre muligheder, hvis I tænker over det.

Kim ‘Bestikmignu’ Christiansen, danmarks mest uærlige politiker og pt. den grådigste person i folketinget. Lad os nu se om ikke denne sag får lov til ligeså stille at dø ud, for han gør jo sikkert ikke noget andet end alle de andre gør, han blev bare afsløret.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *