Krybenes Konsortium

Til alle krybdyr : Undskyld. Det er ikke jer jeg mener. Derimod er det Dansk Pelsdyravlerforening, en forsamling af de usleste af de usle. De ledeste af de lede. Og mest af alt folk der fortjener al den foragt man kan mønstre. At de er dumme er en ting. Men at de byder dyr de kår man ser, igen og igen, og bare er ligeglade…. Kun en vaskeægte usling opfører sig sådan. Kaj Kristensen, Uslingenes Leder, er et ækelt kryb, og fortjener foragt og en spytklat i hovedet.

Der er gennem årene taget mange billeder af de organiserede mishandlinger der finder sted hver dag på de danske pelsfarme. Og igen og igen har man hørt de klynkende kryb sige at det ihvertfald ikke er deres skyld, og at alle andre skal bebrejdes. Jeg billiger ikke at man  åbner for burene, som nogen gør – det hjælper ikke dyrene, tværtimod, og det ender bare med at en enkelt eller 2 får medlidenhed med uslingene der ejer de tømte bure.

Men at der igen og igen bliver optaget film af mishandlede dyr, uden at der sker noget….Det er en skandale. Og når der så tages film med et kamera med GPS, så man kan se hvor der bliver filmet, så skulle Svinepelsenes Forening jo gerne gøre noget ved det, som alle andre ville kalde en hel branche med problemer. Men nej, det er jo bare manipulerede billeder. Siger over-svinepelsen, Kvaj Kristensen. Som modsvar til denne påstand frigiver man billeder taget af fødevarestyrelsens folk, og opfordrer Svinepelsenes formand, Kvaj Kristensen, til at kalde disse billeder manipulerede.

Det gør han så ikke. Nej, han gør det næstbedste : Istedet for at forsvare sig, eller gøre op med de afskum der mishandler dyr, så lader han som ingenting med hensyn til dyrevelfærd. Man udlover istedet 500.000 kr for oplysninger der kan føre til opklaring af indbruddene og hvem der står bag de ‘manipulerede billeder’.

Svinepels Kvaj Kristensen : Du er en ynkelig undskyldning for et menneskeligt væsen, og du fortjener flere spytklatter i hovedet end et normaltbegavet individ kan tælle til. Prøv dog at gøre noget for dyrene istedet for at beskytte dem der mishandler dyrene. Eller gør noget ved de medlemmer af din klamme klub som mishandler uskyldige dyr. Eller kom i det mindste med en undskyldning, selv om det ikke hjælper meget. Men lad være med at udlove en dusør for at få navne på dem som afslører jeres klamme, usle ulovligheder. Og igen, som Anima siger : Er Fødevarestyrelsens billeder også manipulerede?

Nu må vi så se om du vil udlove dusør for at finde ud af hvem der står bag denne tekst. Hvis du gør det, så lover jeg at melde mig selv til dig, få pengene, og derefter udlove selvsamme beløb til den der kan ramme dig i dit ækle ansigt med flest spytklatter. Føj, hvor skulle du skamme dig, din fabulerende vindbøjtel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.