Man kan da håbe.

Den stakkels madanmelder, Søren Svin, får ikke meget ros for at mishandle dyr.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2024-09-28-berlingskes-madanmelder-er-forundret-over-kritik-om-dyremishandling

Det man kan håbe, udover at han aldrig nogensinde må være i nærheden af dyr og børn, er at han ikke skifter emne-område.

– Det bliver lidt svært, hvis man som journalist ikke kan beskrive det, man ser. Jeg vil gerne forbeholde mig retten til også at beskrive ting i verden, som jeg ikke går ind for, siger han til avisen.”

Ingen har forbudt dig at skrive om det. Men at deltage, at medvirke til at spise et endnu levende dyr der lige er blevet kogt på dele af kroppen uden at dø, er sygt! Svinsk, sygt og forhåbentligt strafbart.

Men tænk sig hvis han skiftede til andre emner, for eksempel børneprostitution eller kriminalitet i forbindelse med narko…Så måtte han jo, efter egen vurdering, være nødt til at udføre disse ting, selv om han “ikke går ind for det”, og så kan han jo bagefter skrive at “Den 7-åriges bløde hud under mig føltes himmelsk rent, ikke mindst med et bind for hendes mund så hendes skrig ikke ødelagde oplevelsen”. Eller “Den ældre dames penge købte kokain der føltes himmelsk rent, ikke mindst da vi fandt flere penge i hendes hjem bagefter”.

Nu medvirkede han jo aktivt også kun til at mishandle en enkelt jomfruhummer, skal man huske. Og skrev han om andre foreslåede emner ville han jo også kun være nødt til at misbruge et enkelt barn, eller røve en enkelt ældre dame.

Han siger også, at han efterfølgende ville ønske, at han havde deklareret, at han ikke gik ind for den pågældende tilberedningsmetode.

– Herefter spiser man halen, mens man holder om kløerne, så de ikke bider en i næsen. Det smager himmelsk rent, ikke mindst med et par dråber citron og lidt salt

Men i det mindste kunne han, når han nu glemte at sige at tilberedningen var ham inderligt imod, udtale at dyremishandlingen smagte himmelsk. En tydelig måde at tage afstand på. Man kan jo fornemme hans modstand mod mishandling når han beskriver det, det er tydeligt at det ikke kan anbefales for nogen.

Fy for pokker.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.