Endnu en socialdemokratisk ide.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/med-kameraovervaagning-paa-kutterne-steg-uoensket-fangst-med-6000-procent-alligevel

Hvor er det godt at socialdemokraterne lytter til de overvågede snydere. Tænk sig hvis de lyttede til andre der følte sig stressede af en overvågning der mindskede ulovlighederne?

Man kunne forestille sig organiserede kriminelle der ville modsætte sig aflytninger. Det må stresse dem meget at vide at blot fordi de er dømt 23 gange for organiseret kriminalitet skal de overvåges!

Lars Midtiby, der er direktør i Danmarks Naturfredsforening, understreger, at fiskerne ikke bliver overvåget. Det gør kun de sorteringsbånd, som fiskene bliver smidt over på.”

Nu har fiskeriminister Jacob Jensen (V) skrottet kravet om overvågning og gjort ordningen frivillig. Det gør han, fordi han ikke ønsker et overvågningssamfund.

Der er ingen forskel på om et sorteringsbånd eller en vejstrækning overvåges. Princippet er præcist det samme, men man ville nok ikke blive så overrasket hvis Mor Mettes tropper finder ud af at fartkontrol gør folk stressede, så fremover bliver det frivilligt om man vil have sin hastighed målt. Men de opfordrer naturligvis folk til at tillade målingen.

Den sjoveste kommentar kommer fra Dansk Fiskeriforening.

Her fortæller han, at den store stigning alene er udtryk for, at man er begyndt at registrere fangsten. Han mener derimod ikke, at fiskerne har nogen grund til at fifle med deres registreringer.

Men de skal jo registreres….Og 6000% stigning dækker blot over tilfældige fejl, eller hvad?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.